DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20433820,75%
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKŞEHİR ASFALT ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ASFALT ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ASFALT ÇALIŞMALARINI SÜRDÜYOR Kayseri’nin her alanda yaşanılabilir olması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yılkı atları ve mandaların dünyada en güzel fotoğraflandığı bölgelerinden olan Erciyes’in eteklerindeki Hörmetçi ve Karpuzsekisi Mahalleri’nde asfaltlama çalışması yaptı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:18
BÜYÜKŞEHİR ASFALT ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BÜYÜKŞEHİR ASFALT ÇALIŞMALARINI SÜRDÜYOR

Kayseri’nin her alanda yaşanılabilir olması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yılkı atları ve mandaların dünyada en güzel fotoğraflandığı bölgelerinden olan Erciyes’in eteklerindeki Hörmetçi  ve Karpuzsekisi Mahalleri’nde asfaltlama çalışması yaptı.   

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla hem merkezde ve ilçelerde yol ve asfalt konusunda çalışmalar aralıksız sürdürülüyor hem de Kayseri’nin turizm değerlerinin olduğu bölgeler modern bir görünüme kavuşuyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekiplerince son yıllarda dünyanın her yerinden özellikle fotoğrafçıların büyük ilgi gösterdiği Hörmetçi ve Karpuzsekisi Mahalleleri’ne 2 bin 500 ton asfalt serildi. Kayseri’yi turizm anlamında marka bir şehir yapmak için birçok çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi, asfalt yol çalışmalarıyla şehrin hem güzelliğini gösteriyor, hem de ulaşımını daha konforlu bir hale getiriyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.