DOLAR 32,4592 -0.1%
EURO 34,8863 0.09%
ALTIN 2.422,350,00
BITCOIN 1878105-4,05%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ’TAN “KAAN” PROJESİNE DESTEK

BÜYÜKKILIÇ’TAN “KAAN” PROJESİNE DESTEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ile birlikte Kayseri Emniyet Müdürlüğü “Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Uygulaması (Kaan)” Geliştirme Eğitimleri Programı’na katıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:12
BÜYÜKKILIÇ’TAN “KAAN” PROJESİNE DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl Kültür Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Kayseri İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ve emniyet mensupları ile özel güvenlik personeli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Böyle önemli ve anlamlı çalışmadan dolayı hem teşekkür ediyorum, hem de sağlıklı, huzurlu bir şekilde tamamlanmasını temenni ediyorum. Güvenli bir ülke ve bunun içerisinde en güvenli şehirlerden birisi de Kayseri. Bunu sağlayan sizlere, kurum ve kuruluşlarımıza Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Büyükkılıç, yakın zamanda Şanlıurfa’da şehit olan Polis Memuru Cemal Bozkurt ve Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Birinci’ye baş sağlığı dileyerek, “Tüm emniyet mensubu şehitlerimize, tüm güvenlik güçlerimizin şehitlerine Allah’tan rahmet dilerken, gazilerimize de ölenlerine yine Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olanlara sağlıklı, hayırlı, huzurlu ömürler temenni ediyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.