DOLAR 32,3928 -0.15%
EURO 34,7938 0.13%
ALTIN 2.435,50-0,12
BITCOIN 2020122-2,56%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ: “KAYSERİ, KÜLTÜR SANATIN MERKEZİ”

BÜYÜKKILIÇ: “KAYSERİ, KÜLTÜR SANATIN MERKEZİ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kültür sanatın merkezi olan kentte yoğun ilgi gören etkinliklerine ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:33
BÜYÜKKILIÇ: “KAYSERİ, KÜLTÜR SANATIN MERKEZİ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükkılıç, bu kapsamda Kayseri Devlet Tiyatrosu’nda sahne alacak Ahi Evran’ın hayatını anlatan tiyatro oyununun ücretsiz tiyatroseverlerle buluşturulacağını duyurdu.

Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın kültür sanat faaliyetlerine verdiği önem kapsamında, tarihi ve kültürel değerleri tema edinen edebi yarışmalardan el sanatları ve kültürel sergilere, konserlerden tiyatro oyunlarına kadar birçok kültür sanat etkinliğini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.

Yaptıkları etkinlik ve faaliyetlerle “Kültür Sanat Eğitim ve Spor Faaliyetleri” alanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül alan Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ticaretin, endüstrinin, büyük bir tarihi mirasın ve eğitimin beşiği Kayseri, kültür sanatın da merkezi konumunda. Yerel yöneticiler olarak, şehrimizi her alanda çok daha iyi noktalara yükseltmek için çaba harcadığımız gibi kültür sanat faaliyetlerine de ayrı bir önem veriyoruz. Birçok farklı etkinlikle vatandaşlarımızla bir araya gelmeye, Kayseri’ye yakışan kültür sanat faaliyetleri gerçekleştirmeye gayret ediyoruz” dedi.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın Ahi Evran’ın hayatını anlatan tiyatro oyununun Kayserililerle buluşacağını ifade eden Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.