DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20695190,49%
Kayseri

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ, KAHRAMAN İTFAİYE ERLERİNİ KARŞILADI

BÜYÜKKILIÇ, KAHRAMAN İTFAİYE ERLERİNİ KARŞILADI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Karadeniz'de yaşanan sel ve su taşkınlarında bölgedeki ekiplere destek olmak ve vatandaşların can güvenliğini sağlamak için Bartın’da görevini başarı ile tamamlayan itfaiye ekiplerini karşıladı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:47
BÜYÜKKILIÇ, KAHRAMAN İTFAİYE ERLERİNİ KARŞILADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Batı ve Orta Karadeniz’de yoğun yağış nedeniyle yaşanan sel ve su baskınlarından dolayı oluşan hasarı gidermek ve çalışmalara katkı sağlamak adına Bartın bölgesinde cansiperane bir şekilde görevini başarıyla tamamladı.

Kayseri Büyükşehir itfaiyesi, toplam 11 personel ile birlikte 3 araç, 1 motopomp, 5 çamur tipi pompa, 5 adet dalgıç pompa ve 2 adet seyyar jeneratör, Afet Koordinasyon Merkezi’nin yönlendirmesine göre sel baskınında bölgedeki çalışmalara katkı sağlayarak Kayseri’ye döndü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kente dönen kahraman itfaiye erlerini karşıladı. Başkan Büyükkılıç, İtfaiye Daire Başkanlığı’nda gerçekleşen karşılama töreninde yaptığı konuşmada, Büyükşehir İtfaiyesi’nin Kayseri’nin yüz akı olduğunu söyledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.