DOLAR 32,5012 0.18%
EURO 34,8781 0.2%
ALTIN 2.437,830,10
BITCOIN 20685470,73%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BÜYÜKKILIÇ İNCESU MARİNA AÇILIŞINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu Marina açılışına katıldı. Marina açılışında konuşan Başkan Büyükkılıç, Kayseri yatırımları ile ilgili önemli bilgiler verdi

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Başkan Büyükkılıç sürdürdüğü açıklamalarında, Kayseri Hava İkmal Millet Bahçesi’ne şehrimize ve ülkemize yaptığı hizmetlerin bir karşılığı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adının verilmesini istediklerini belirerek şunları söyledi; “Tabi ki bununla da bitmiyor. Millet Bahçesi. Daha önce hatırlanacağı üzere ihalesi yapıldı, imzalar da atıldı. Ve yakın zamanda da yer teslimi yapılacak. Tam 1 milyon 260 bin metrekare. Türkiye’de sayılı millet bahçelerinden. Buraya Recep Tayyip Erdoğan ismi yakışmaz mı? Yakışır. Kayseri Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyor, o da Kayseri’yi seviyor. İşte böyle sevginin, muhabbetin olduğu bir yerde inşallah önümüzdeki Eylül meclisimizde ben inanıyorum ki tüm siyasi partililerimizin, ben inanıyorum ki şehrimize yapılan hizmetlerin kadirşinaslığı olarak oy birliği ile Millet Bahçesi’ne Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesinin doğru olacağı anlayışı içerisinde buna sahip çıkacağına inanıyorum. Yine aynı şekilde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı marifeti ile Camiikebir bölgesindeki düzenleme ile yapılacak olan çalışmayla da oradaki Camiikebir etrafı açılacak, o çalışmalar devam edecek. Evet İncesu-Hacılar komşu dimi? Erciyes’e çıkan bir yol var. Orada geçen yıllarda hatırlanacağı üzere 14 tane canımız, öğrencilerimiz maalesef Allah rahmet eylesin rahmetli oldu. İşte oraya da harcanacak olan 90 milyonluk liralık bir projenin de ihalesi yapıldı.  Karayolları Genel Müdürümüzle görüşmemizde bizlere bu müjdeyi verdi. İnşallah bizden beklenilen bir müjde var. Hızlı tren. Unutmayın sayın bakanım. İnşallah onun da müjdesini hep beraber paylaşacağımıza ben inanıyorum. O konuda da Cumhurbaşkanımızın Kayserimize her zamanki gibi sahip çıkıp bu konuda da gerekli çalışmaları yapacağını ben buradan inşallah paylaşmak istiyorum. Biz sizleri seviyoruz, sizler bizlere sahip çıkıyorsunuz, biz sizlere minnettarız. 25 yıldır Kayserimizde bizim inancımız, kültürümüz ve felsefemizde olan bir anlayışı da bu şehre el ele gönül gönüle beraberce hizmet ediyoruz.”

Başkan Büyükkılıç, konuşmasının sonunda ise pandemi konusunda farkındalık olması için maskesini çıkarmadığını ifade ederek, bu konuda daha duyarlı olunması gerektiğini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.