DOLAR 32,4245 -0.16%
EURO 34,8726 0.14%
ALTIN 2.432,09-0,25
BITCOIN %
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BÜYÜKKILIÇ’IN STRATEJİK HAMLESİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Şehir Hastanesi önünde 3 yapraklı yonca olarak planlanan katlı kavşağa 4’ncü yaprağın eklenmesine yönelik yaptığı “stratejik hamlenin” karşılığını alarak, acil servise ve hastaneye geçişte büyük kolaylık sağladı. Bölgede denetlemelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, “Bekir Yıldız Bulvarı’ndan gelen vatandaşlarımızın rahatlıkla buradan acil servise ve hastaneye geçişi için önemli bir çalışmaydı. Dolayısıyla da acil vakaların daha fazla vakit kaybetmesi önlenmiş oldu” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 11:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Şehir Hastanesi önündeki 3 yapraklı yonca projesinde talimatıyla eklenen 4’ncü yaprağın tamamlanmasıyla birlikte bölgede yaşanan ulaşım konforu ve kolaylığını yerinde inceledi.

 

Kayseri’de ulaşımın daha kaliteli ve daha konforlu olması için önemli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Büyükkılıç, hem kent merkezinde hem de ilçelerde ulaşımın güvenilir ve rahat olmasının, insan hayatında yaşam kalitesini artırdığını ifade ederek, Kayseri’de de bunu hedeflediklerini söyledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.