DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20724931,85%
Kayseri
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ: “ESNAF DOSTU BİR BELEDİYEYİZ”

BÜYÜKKILIÇ: “ESNAF DOSTU BİR BELEDİYEYİZ”

Hal Kompleksi’ni ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’mizin en güzel ürünleri burada hal esnafımız tarafından vatandaşlarımıza ve diğer esnaflarımıza ulaştırılıyor. Biz esnaf dostu bir belediyeyiz, Kayseri zaten esnaf şehridir” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:44
BÜYÜKKILIÇ: “ESNAF DOSTU BİR BELEDİYEYİZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Hali’nde esnafları ziyaret ederek, KAYSEM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Acar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hal Kompleksi’ni (KAYSEM) ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin gıda zincirinde önemli bir yeri olan Kayseri Hali’nde yapılacak hizmetlerle ilgili istişarelerde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, hummalı bir şekilde çalışan Hal Kompleksi’ndeki esnafları da tek tek ziyaret ederek, esnaflara bereketli kazançlar diledi.

KAYSEM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Acar ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun, bu güzel Cuma günündeyiz. Hal esnafımızı, başkanımızı ziyaret ettik, yönetimimizle görüşmeler yaptık. Daha sonra esnafımızın da gönüllerini fethedecek, gönüllerinde yer alacak şekilde her birini ayrı ayrı ziyaret ederek, dualarını aldık” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.