DOLAR 32,2585 0.14%
EURO 34,8400 -0.11%
ALTIN 2.423,04-0,86
BITCOIN 20353352,97%
Kayseri
12°

HAFİF YAĞMUR

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ: “ANNELERİMİZİN KADRİNİ, KIYMETİNİ BİLELİM”

BÜYÜKKILIÇ: “ANNELERİMİZİN KADRİNİ, KIYMETİNİ BİLELİM”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Büyükkılıç mesajında, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna değinerek, “Dünyamızı da, ahiretimizi de cennete çevirmek istiyorsak cennetin ayakları altında olduğu annelerimizin kadrini, kıymetini bilelim. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:55
BÜYÜKKILIÇ: “ANNELERİMİZİN KADRİNİ, KIYMETİNİ BİLELİM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anneler Günü mesajında, annelerin hakkının ve yaptığı emeklerin karşılığının ödenmeyecek düzeyde büyük olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, mesajında şunlara yer verdi:
“Annelerimiz, 9 ay karnında bizleri taşıdığı gibi doğumumuzun ardından da bir ömür boyunca bizlere kol kanat gererek bizleri büyütmüş, gözetmiş, bize karşılıksız sevgisini, emeğini vermiş en değerli varlıklarımızdandır. Şüphesiz, sevgili peygamberimizin (sav) buyurduğu gibi cennet annelerin ayakları altındadır. Karşılığını ödeyemeyeceğimiz emeklerin, sevginin, hakların sahibidir anneler. Bu nedenle elimizde olduğu kadar onları gözetmeli, ziyaret etmeli, gönüllerini hoş tutmalıyız. Diğer taraftan sevgi ve saygıda kusur etmemeli, ihtiyaçlarını karşılamalıyız. Onlar bizlere bebekliğimizde, çocukluğumuzda nasıl ihtimam göstermişse bizler de onlara o ihtimamı göstermeliyiz.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.