DOLAR 32,4158 -0.07%
EURO 34,8196 0.2%
ALTIN 2.430,65-0,31
BITCOIN 2018968-2,86%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BÜYÜKKILIÇ’A ZİRAAT ODASI BAŞKANLARINDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Başkan Büyükkılıç, tarım ve hayvancılığa desteklerinin süreceğini belirterek, çiftçi temsilcilerine şöyle seslendi: “Siz üreteceksiniz ülkemiz kazanacak, ilçemiz, şehrimiz kazanacak.”

ABONE OL
Eylül 24, 2022 22:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de 8 ilçenin ziraat odası başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a tarım ve hayvancılığa verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunarak, plaket takdim etti. Başkan Büyükkılıç, şimdiye kadar çiftçilerin kullanımı için 69 adet makine, teçhizat desteğinin yanı sıra tohum ve sulama desteği verildiğini söyleyerek, “Bizim imkânlarımız sizin imkânlarınızdır. Bundan emin olunuz. Biz ayrıştırmayız, ötekileştirmeyiz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş, İncesu Ziraat Odası Başkanı Yaşar Karaçavuş, Yeşilhisar Ziraat Odası Başkanı Süleyman Şen, Yahyalı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Genç, Sarıoğlan Ziraat Odası Başkanı Kazım Güneri, Akkışla Ziraat Odası Başkanı Sedat Eraslan, Sarız Ziraat Odası Başkanı Mehmet Erkek ve Pınarbaşı Ziraat Odası Başkanı Mesut Mucuk’u Başkanlık Toplantı Salonu’nda kabul etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin çiftçilere yapmış olduğu hizmetlerden dolayı gerçekleştirilen teşekkür ziyareti, Başkan Büyükkılıç ve çiftçi temsilcileri arasında sıcak ve samimi ortamda gerçekleşti.

Ziyarette konuşan Başkan Büyükkılıç, pandemi sürecinin ikinci yılının yaşandığını belirterek, dünyaya yayılan salgının ülkeyi ve şehri de etkilediğini, bu konuda uyum içerisinde süreci aşmak için gayret gösterdiklerini ifade etti.

“ÜRETİME KATKI SAĞLAYACAK KONULARDAN ASLA TAVİZ VERMEYİZ”

Ülke genelinde vaka sayısının 7 bine düştüğünü, hedefin 5 bin olduğunu vurgulayan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gönlümüz daha aşağılara inmesi doğrultusundadır. Bu tabi ekonomiyi, ticareti, sanayiyi, zirai üretimi, tarımı etkiliyor, kısacası hizmetleri etkiliyor. Kaynaklarımızı gereksiz şekilde başka mecralara aktarmak durumunda kaldığımızı gözlemliyoruz. Ama tabi aslolan insandır, sağlıktır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesidir. Bu açıdan da çok şükür şikâyetçi değiliz. Bir yol eksik yaparız, bir parkımızı daha sonraki seneye erteleriz ama insana hizmet edecek, üretime katkı sağlayacak konulardan asla taviz vermeyiz. O açıdan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerle istişaremiz sonucu ihtiyacı olan yerlerle ilgili traktör konusunda destek istediniz, bizler de hayhay dedik. Bazıları ‘bizlerin traktörü var, başka makine teçhizatı olsun’ dediler, onu da sağladık. ‘Bu sene şu şu ilçelere verilsin. Seneye de diğerlerine yardım edilsin’ denildi ona da hayhay dedik. Ancak birlik beraberlik bu işin olmazsa olmazı ve ilacıdır.”

“BİZİM İMKÂNLARIMIZ, SİZİN İMKÂNLARINIZ”

Başkan Büyükkılıç, konuşmasında çiftçilerin kullanımı için 69 makine, teçhizat desteği verildiğini söyleyerek, “Bugüne kadar 69 tane mekanik yani makine, teçhizat bağlamında sizlere destek verilmiş durumda. Biz işin mali yönünde değiliz. Siz üreteceksiniz ülkemiz kazanacak, ilçemiz, şehrimiz kazanacak. Biz bundan yanayız. Bizim imkânlarımız sizin imkânlarınızdır. Bundan emin olunuz. Biz ayrıştırmayız, ötekileştirmeyiz. Ama ufak tefek kendi dünyasında davranışlar olanlar olur mu olur. Bu

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.