Hacılar tarihinin en büyük projesi olan ve ilçeye bin 101 konutun yapımı ile modern bir görünüm kazandıracak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde, yapılacak diğer etaplar için yıkım çalışması tamamlandı.Yapılan yıkım çalışmasında 10 hektarlık alanda 612bağımsız yapının yıkımı,22 günde tamamlandı.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan,kentsel dönüşüm alanını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Özdoğan burada yaptığı açıklamada, “Hacılarımıza güzellikler katmak amacıyla yürüttüğümüzKentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, 10 hektarlık alanda gerçekleştirdiğimiz yıkım çalışmalarını tamamlamış bulunuyoruz. Haziran ayında başladığımız çalışmaların 22’nci günündeyiz. 10 hektarlık alan büyük bir alan. Yıkım çalışmaları kazasız belasız sona erdi. Bundan sonraki süreçte tesviye çalışmalarımız olacak. Vatandaşlarımızın bu yaptığımız çalışmalardan zarar görmemeleri için azami gayret gösterdik. İnşallah bu projelerleilçemize güzellikler katmaya devam edeceğiz. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız yaptığımız plan doğrultusunda devam ediyor. Yakın bir zamanda yeni yapacağımız konutların temelini atacağız.” İfadelerini kullandı.
POLİTİKA
1 gün öncePOLİTİKA
1 gün önceSPOR
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceSAĞ MANŞET
2 gün önceGÜNDEM
5 gün önceGÜNDEM
5 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.