DOLAR 32,2511 0.14%
EURO 35,0023 0.27%
ALTIN 2.417,880,36
BITCOIN 22251800,39%
Kayseri
19°

HAFİF YAĞMUR

03:39

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bünyan Yenice Çay Bahçesi açıldı

Bünyan Yenice Çay Bahçesi açıldı

ABONE OL
Temmuz 12, 2023 14:09
Bünyan Yenice Çay Bahçesi açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bünyan Belediyesi sosyal tesisi Bünyan Yenice Çay Bahçesi açıldı. Sulu yemeğinden Bünyan kıymalısına, ızgara çeşitlerinden alabalığa kadar birçok yiyeceğin bulunduğu restoran ziyaretçilerini bekliyor.

Bünyan’da daha önce kıraathane ve düğün salonu olarak kullanılan Bünyan Yenice Çay Bahçesi, Bünyan Belediyesi tarafından restoran haline dönüştürüldü. Mekanın bütün vatandaşların huzurlu bir şekilde aileleri ile birlikte güvenli bir şekilde zaman geçirebilecekleri bir nokta haline geldiğini söyleyen Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen, “Burası hakikaten Bünyan’ın en güzel noktalarından bir tanesi. Bünyan’ın merkezinde keyifli zaman geçirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı buraya davet ediyoruz. Burası gerçekten yeşilliğiyle, terasa yakınlığıyla, bütün vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde aileleri ile birlikte güvenli bir şekilde zaman geçirebilecekleri bir nokta. Böyle nitelikli bir mekan kazandırdıkları için Bünyan Belediye Başkanımız başta olmak üzere, Bünyan Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Umuyorum ki inşallah sizlerin de aracılıyla tüm vatandaşlarımız burayı ziyaret eder ve keyifli zaman geçirirler” şeklinde konuştu.

Bünyan kıymalısının Türkiye’de lezzet haritasına eklenmesi gereken bir yiyecek olduğunu belirten Gülen, “Tüm vatandaşlarımız burada mutlaka Bünyan kıymalısını denesinler emininki farkı görecekler, büyük keyif alacaklar” dedi.
Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı ile birlikte Bünyan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapım çalışmalarında gelinen son durumu inceledi.

En az 10 karakter gerekli