DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20699821,19%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bünyan halkı Kayseri halkı gibi su faturalarından şikayetçi

Bünyan halkı Kayseri halkı gibi su faturalarından şikayetçi

ABONE OL
Şubat 12, 2024 18:10
Bünyan halkı Kayseri halkı gibi su faturalarından şikayetçi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mecliste kabul edilen su ücretlerine indirim maddesini eleştiren Kayseri İYİ Parti Bünyan Belediye Başkan Adayı Erhan Özhan; Bünyan hem tarımda hem içme suyu kullanımında Kayseri’ye üst üste karlar getiren bir veren el konumunda peki bunun karşılığını Bünyan alabiliyor mu dersek biz bu karşılığı Bünyan’da göremediğimizi ifade etmek istiyorum. Bünyan halkı Kayseri halkı gibi şikayetçi elektrik faturalarından yüksek ödenen su faturalarından şikayetçi” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Başkan Memduh Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirildi. Mecliste kabul edilen su ücretlerine indirim maddesini eleştiren Kayseri İYİ Parti Bünyan Belediye Başkan Adayı Erhan Özhan; “Bugün ki Büyükşehir Meclisinde su ücretleriyle ilgili bir madde vardı bir indirim maddesiydi tabii seçimlere bir buçuk ay kala indirimin düşünülmüş olması bize göre seçimlerle doğrudan ilgili bir indirim maddesiydi. Biz Bünyan’ımızda nasıl bir su kullanıyoruz Bünyan’ımızın Pınarbaşı’ndan çıkan hiçbir elektrik kullanımı olmadan yani Büyükşehir Belediyesinin KASKİ’nin tek bir kuruş elektrik masrafı olmadan tamamı KASKİ’nin cebine kar olarak dönen bir su faturasından bahsediyoruz. Bünyan hem tarımda hem içme suyu kullanımında Kayseri’ye üst üste karlar getiren bir veren el konumunda peki bunun karşılığını Bünyan alabiliyor mu dersek biz bu karşılığı Bünyan’da göremediğimizi ifade etmek istiyorum. Bünyan halkı Kayseri halkı gibi şikayetçi elektrik faturalarından yüksek ödenen su faturalarından şikayetçi” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.