DOLAR 32,4717 0.09%
EURO 34,8854 0.37%
ALTIN 2.432,09-0,26
BITCOIN 2020596-2,67%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bünyan da maske dağıtımı

Bünyan da maske dağıtımı

Bünyan Belediyesi zabıta ekipleri,normalleşme sürecinde de tedbiri elden bırakmıyor.Ekipler pazar yerlerinin giriş ve çıkışını korona virüsle mücadele kapsamında kontrol altına alarak vatandaşlara maske ve el hijyen sıvısı dağıttı. Korona virüse karşı mücadele çalışmalarını sürdüren Bünyan Belediyesi, Covid19’la mücadelede kamuya açık alanlardaki denetimlerini de sürdürüyor. Mahallelerde kurulan pazar alanlarında belediye ekipleri, vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıtımını sürdürüyor. Bu kapsamda Karakaya Mahallesi’nde kurulan pazar yerinde zabıta ekipleri, vatandaşlara ve esnafa maske ile el hijyen sıvısı dağıttı. Vatandaşları korona virüsten korunma yolları hakkında da bilgilenen ekipler, alışveriş esnasında sosyal mesafenin korunması konusunda da denetimlerini sürdürdü. Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, normalleşme sürecinde de tedbiri asla elden bırakmayacaklarını, vatandaşların sağlığı için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini kaydetti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:09
Bünyan da maske dağıtımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ZABITA EKİPLERİ SEMT PAZARI’NDA MASKE VE DEZENFEKTAN DAĞITTI

Bünyan Belediyesi zabıta ekipleri,normalleşme sürecinde de tedbiri elden bırakmıyor.Ekipler pazar yerlerinin giriş ve çıkışını korona virüsle mücadele kapsamında kontrol altına alarak vatandaşlara maske ve el hijyen sıvısı dağıttı.

Korona virüse karşı mücadele çalışmalarını sürdüren Bünyan Belediyesi, Covid19’la mücadelede kamuya açık alanlardaki denetimlerini de sürdürüyor. Mahallelerde kurulan pazar alanlarında belediye ekipleri, vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıtımını sürdürüyor. Bu kapsamda Karakaya Mahallesi’nde kurulan pazar yerinde zabıta ekipleri, vatandaşlara ve esnafa maske ile el hijyen sıvısı dağıttı. Vatandaşları korona virüsten korunma yolları hakkında da bilgilenen ekipler, alışveriş esnasında sosyal mesafenin korunması konusunda da denetimlerini sürdürdü.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, normalleşme sürecinde de tedbiri asla elden bırakmayacaklarını, vatandaşların sağlığı için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini kaydetti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.