DOLAR 32,5123 0.19%
EURO 34,9707 0.42%
ALTIN 2.440,710,10
BITCOIN 2052653-0,08%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bünyan da dezenfekte çalışmaları

Bünyan da dezenfekte çalışmaları

11 Mayıs da açılacak berberler dezenfekte ediliyor

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:01
Bünyan da dezenfekte çalışmaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BERBER, KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONLARI DEZENFEKTE EDİLDİ 

Her zaman esnafın yanında destekçisi olan Bünyan Belediyesi, 11 Mayıs’ta açılacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarını toplum sağlığı açısından ücretsiz ilaçlayıp, dezenfekte ediyor.

Bünyan Belediyesi ekiplerinin, iş yerlerinin daha güvenli ve daha sağlıklı bir çalışma ortamına sahip olması için hummalı bir şekilde çalıştığını belirten Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun,” Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan normalleşme süreci kapsamında 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren tekrardan hizmet vermeye başlayacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarını ilaçlayarak, dezenfekte ettik. Hep birlikte  sıkıntılı ve zor günler geçirdik. Bütün imkanlarımızla esnaf ve vatandaşlarımızın yanında olma gayretinde olduk. İnşallah adım adım geride bırakacağımız bu zor süreçte kuaförlerimizin ve berberlerimizin dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına başladık. Hızlı bir şekilde tamamlıyoruz. Tüm dinamiklerimizle bir an önce üretmeye dönmek için kurallara riayet etmeye devam etmemiz gerekiyor.   Bu süreçte vatandaşlarımızın, hem esnaflarımıza hem de bize yardımcı olma adına kurallara uyacağına inanıyoruz. Berber, kuaför ve güzellik salonu esnafımıza şimdiden hayırlı kazançlar diliyorum.” dedi. 

Rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra etkin bir şekilde hijyen temizliği yapan ekipler, enfeksiyonların yayılımını önlemek için Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmış, özellikle virüsid, bakterisid ve fungisidlere karşı etkili olan antiseptik dezenfektan ilacı kullanılıyor. Gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarından dolayı memnuniyetini belirten esnaflar da Bünyan Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Özkan Altun'a  toplum sağlığına yönelik çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletiyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.