DOLAR 32,5293 0.23%
EURO 34,9460 0.44%
ALTIN 2.439,670,05
BITCOIN 2054766-0,56%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Bünyan da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

BÜNYAN’DA CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Bünyan'da da kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. yıl dönümü törenleri Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin ve Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun’un tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Ardından Tören alanına geçen Kaymakam Ömer Şahin, Belediye Başkanı Özkan Altun ve Cumhuriyet Savcısı Tuncay Karcıoğlu burada öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladılar. İstiklal Marşımızın okunması ve saygı duruşu ile başlayan törenler, Kaymakam Ömer Şahin'in konuşması ve okunan şiirlerle devam etti. a vatandaşların bayramını kutlayan başkan Altun;"29 Ekim Cumhuriyet Bayramını ilçemiz Köprü Meydanı'nda kıymetli hemşehrilerimizle birlikte kutladık. Bu güzel programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi sonsuz minnet ve saygı ile anıyorum. Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BÜNYAN’DA CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Bünyan’da da kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. yıl dönümü törenleri Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin ve Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun’un tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Ardından Tören alanına geçen Kaymakam Ömer Şahin, Belediye Başkanı Özkan Altun ve Cumhuriyet Savcısı Tuncay Karcıoğlu burada öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladılar.

İstiklal Marşımızın okunması ve saygı duruşu ile başlayan törenler, Kaymakam Ömer Şahin’in konuşması ve okunan şiirlerle devam etti.

a vatandaşların bayramını kutlayan başkan Altun;”29 Ekim Cumhuriyet Bayramını ilçemiz Köprü Meydanı’nda kıymetli hemşehrilerimizle birlikte kutladık. Bu güzel programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi sonsuz minnet ve saygı ile anıyorum. Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.