DOLAR 32,5285 0.24%
EURO 34,9320 0.4%
ALTIN 2.442,140,16
BITCOIN 2058962-0,30%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bünyan belediye ekipleri kırsalda yoğun çalışıyor

Bünyan belediye ekipleri kırsalda yoğun çalışıyor

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun,“Belediye olarak önceliğimiz hemşehrilerimizin can ve mal güvenliğini sağlamak. Bu doğrultuda da birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. Bunlardan biri de mahallelerimizde herhangi bir taşkın riskine karşın gerçekleştirdiğimiz koruge boru montajları. Hem bizim idare olarak belirlediğimiz hem de muhtarlarımızdan gelen talepler neticesinde yaptığımız çalışmalar kapsamında ilk olarak vatandaşlarımızın can güvenliğini sağladık. Aynı zamanda yol geçişlerini de güvenli hale getiren çalışmalarımız ile tarım arazilerini de koruma altına aldık." dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:23
Bünyan belediye ekipleri kırsalda yoğun çalışıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

EKİPLERİMİZ MUSAŞEYH, KOYUNABDAL, AKÇATI, KARACAÖREN, KÖSEHACILI ve
KARAKAYA'DA 

Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mahallede koruge boru montaj işi yaparak hem yol geçişlerini güvenli hale getirdi hem de tarım arazilerini koruma altına aldı.

Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde yürüttüğü birbirinden önemli çalışmalar ile mahallelerin sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor. 

Ekipler Musaşeyh, Koyunabdal, Akçatı, Karacaören, Kösehacılı, Karakaya mahallelerinde devam eden çalışmalar ile vatandaş odaklı hizmetlere devam etti. Vatandaşların can güvenliğinin sağlanması başta olmak üzere yol geçişlerinin rahatlatılması ve tarım arazilerinin korunmasına yönelik yürütülen koruge boru döşeme işleri ile yılların sorunlarına son verildi.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun,“Belediye olarak önceliğimiz hemşehrilerimizin can ve mal güvenliğini sağlamak. Bu doğrultuda da birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. Bunlardan biri de mahallelerimizde herhangi bir taşkın riskine karşın gerçekleştirdiğimiz koruge boru montajları. Hem bizim idare olarak belirlediğimiz hem de muhtarlarımızdan gelen talepler neticesinde yaptığımız çalışmalar kapsamında ilk olarak vatandaşlarımızın can güvenliğini sağladık. Aynı zamanda yol geçişlerini de güvenli hale getiren çalışmalarımız ile tarım arazilerini de koruma altına aldık.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.