DOLAR 32,3619 -0.24%
EURO 34,7178 -0.09%
ALTIN 2.434,74-0,15
BITCOIN 2018629-2,52%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Bu bizim için ilaç gibi oldu

Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki: Bu bizim için ilaç gibi oldu KAYSERİ,(BGC) -Kayserispor'un Fatih Karagümrük'ü 2-0'lık sonuçla mağlup ettiği karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Yukatel Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, "Bu bizim için ilaç gibi oldu. İnşallah bundan sonra da galibiyetler devam eder" dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 06:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 11’inci haftasında Kayserispor Fatih Karagümrük’ü 2-1’lık sonuçla yendi. Maçın ardından açıklama yapan Kayserispor Onursal Başkanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile kulüp başkanı Berna Gözbaşı basın mensuplarına açıklama yaptılar.

ÖZHASEKİ: BİRAZ ZOR OLDU AMA KEYİFLİ DE BİR GALİBİYET OLDU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada, “Biraz zor oldu ama keyifli de bir galibiyet oldu. İşin sonunun iyi olması önemli. Bayağı zorluk ve sıkıntı çekildi. Streslere girdik. Oyun heyecanı ile ara ara hakeme, ara ara oyunculara kızdık. Neticesinde galip gelmek dünyanın en güzel şeyi. Bugün bir taraftan oynamak isteyen Kayserispor vardı. Diğer tarafta da özellikle golden sonra bize karşı belki oyunun içinde olan ama ahlaki olmayan oyun tarzı ortaya konuldu. Yere yatan 15 dakika kalmıyor, Topu dışarı atıp oynatmamak adına her şeyi yapıyor. Bakmak lazım top oyunda kaç dakika kaldı. Keşke böyle değil de kora kor bir mücadele yapılsa ve skor ne olursa ortaya çıksaydı. İzleyenler olarak bizler de bundan keyif alsaydık. Kayserispor’un bir kaç maç sonra galip gelmesi hepimizi sevindirdi. Bu bizim için ilaç gibi oldu. İnşallah bundan sonra da galibiyetler devam eder” açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.