DOLAR 32,3977 -0.09%
EURO 34,6171 -0.57%
ALTIN 2.389,36-1,86
BITCOIN 1945681-4,39%
Kayseri
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BM

Volkan Bozkır UCLG Dünya Konseyi'ne Katıldı UCLG Eş Başkanı Altay: Amacımız Küresel Olarak Daha Güçlü UCLG BM 75. Genel Kurul Başkanı Volkan Bozkır, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı Eş Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın davetlisi olarak UCLG Dünya Konseyi Toplantısı'na katıldı. Video konferans yoluyla gerçekleşen toplantıda konuşan Bozkır, yerel yönetimlerin kentlerin küresel vizyonunu gerçekliğe dönüştürmek açısından çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Altay da Bozkır'a teşekkür ederek, “BM ile eş güdümlü olarak çalışan ve küresel olarak daha etkin bir UCLG görmek bizlerin en büyük amaçlarından birisidir.” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

irleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı (UCLG) Eş Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, video konferans üzerinden UCLG Dünya Konseyi Toplantısı’na katıldı. Çin’in Guangzhou Belediyesi ev sahipliğinde video konferans yoluyla düzenlenen UCLG Dünya Konseyi toplantısı açılış oturumuna Birleşmiş Milletler (BM) 75. Genel Kurul Başkanı Volkan Bozkır da davetli olarak katıldı.

YEREL YÖNETİMLER KENTLERİN KÜRESEL VİZYONUNU GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRMESİ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ

Açılış oturumunda konuşan Volkan Bozkır, kendisini toplantıya davet eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ederek, yerel yönetimlerin kentlerin küresel vizyonunu gerçekliğe dönüştürmek açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.