DOLAR 32,2160 0.11%
EURO 35,0291 0.09%
ALTIN 2.503,54-0,26
BITCOIN 22859406,05%
Kayseri
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bir kadın cinayetinin daha intihar süsü

Bir kadın cinayetinin daha intihar süsü

İntihar ettiği iddia edilen Aleyna Çakır'ın, sevgilisi Ümit Can Uygun tarafından bayılana kadar darp edilip, yerde hareketsiz yatarken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:09
Bir kadın cinayetinin daha intihar süsü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara'nın Keçiören ilçesinde intihar ettiği öne sürülen Aleyna Çakır isimli genç kadının, sevgilisi Ümit Can Uygun isimli erkek tarafından bayılana kadar darp edilip, yerde hareketsiz yatarken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADA CANLI OLARAK YAYINLAMIŞ

4 Haziran 2020'de intihar ettiği iddia edilen 20 yaşındaki Aleyna Çakır’ın, 24 yaşındaki Ümit Can Uygun tarafından darp edilip yerde hareketsiz yatarken Instagram canlı yayınında paylaşıldığı görüntüleri, bir kadın cinayetinin üstünün daha intihar süsü verilerek kapatılmaya çalışıldığını ortaya çıkardı.

Kadın cinayetine ilişkin yaşananları Twitter hesabından paylaşan Çakır'ın Merve isimli arkadaşı, cinayet günü Aleyna'nın evde olduğu gece saatlerinde katil zanlısının arkadaşlarıyla alkol aldığını ve Instagram hikayesinde 10’a yakın paylaşım yaptığını söyledi. Ümit Can Uygun'un Aleyna'nın cesedini sabah saatlerinde çilingir çağırarak bulduğunu iddia ettiğini aktaran arkadaş, Ümit Can Uygun'un ifadesi alınır alınmaz Instagram'da Aleyna'nın hesabını ve kendi hesabını kapattığını aktardı.

'İNTİHAR İDDİASINI ALEYNA'YI HİÇ TANIMAYAN BİRİ UYDURDU'

Merve isimli arkadaş, Aleyna'nın ailevi sorunlar nedeniyle intihar ettiği iddialarını ise, Ümit Can Uygun'un ifadeye çağrılması üzerine, Uygun'un Aleyna'yı yakından tanımayan bir arkadaşının yaydığını ve iddiaları yayan bu kişinin, Aleyna'nın özel hayatına dair hiçbir şey bilmediğini ifade etti.

 

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.