DOLAR 32,5026 0.02%
EURO 34,9431 -0.21%
ALTIN 2.434,61-0,05
BITCOIN 2089682-0,55%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Binali Yıldırım ‘Müjde Veriyorum’ Diyerek Seslendi

Binali Yıldırım ‘Müjde Veriyorum’ Diyerek Seslendi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Yenikapı’da düzenlenen Cumhur İttifakı Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalarda bulundu ve 'müjde veriyorum' diyerek halka seslendi. Yıldırım hep birlikte İstanbul'u akıllı şehir yapmak istediğini belirtti.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:00
Binali Yıldırım ‘Müjde Veriyorum’ Diyerek Seslendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Yenikapı’da düzenlenen Cumhur İttifakı Büyük İstanbul Mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.

Binali Yıldırım açıklamalarında Cumhur İttifakı'nın “Büyük İstanbul Mitingi”nde yaptığı konuşmada, 1994'te İstanbul'u ayağa kaldıran Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olarak bu kenti yönetmeye talip olmakla şanslı olduğunu ifade etti.

Konu ile ilgili olarak Binali Yıldırım yaptığı açıklamalarında “Müjde veriyorum ey İstanbul, ey gençler; gelin İstanbul'la birlikte bu şehri akıllı şehir yapalım; bu uğurda birlikte çalışmaya benim kankam olmaya var mısınız gençler” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Binali Yıldırım'ın açıklamaları şöyle oldu:

“1994'te bu mübarek şehri nasıl diriltip canlandırdıysak, Cumhuriyetimizin 100. yılında da İstanbul'u dünyanın yıldızı yapacağız. İstanbul hazır mısın? 31 Mart'ta evet diyor muyuz? İstanbul'u sükunetle, ortak akılla, ehliyetle, gönül birliğiyle tabii ki icraatla hem de yıldırım hızıyla herkesin mutlu olacağı bir kent yapacak, herkesin hakkını aldığı bir yönetimi mutlaka ortaya koyacağız. Bu muhteşem tablo 'İstanbul 1 Nisan'ı karşılamaya hazır' diyor. Yine bizi mahcup etmediniz. Bu meydanda Adalet ve Kalkınma Partisi'nin ışığı parlıyor. Bu meydanda Milliyetçi Hareket Partisi'nin üç hilali dalgalanıyor. Bu meydanda Cumhur İttifakı'nın gür sesi yankılanıyor. Bu muhteşem tablodan gurur duyuyor, güç alıyoruz. Şu ana kadar azimle, gayretle nasıl çalıştıysam, bundan sonra da öyle çalışacağım. Gelecek 5 yılda da sizin desteğinizle aziz İstanbul'a aynı heyecanla, aynı kararlılıkla hizmet edeceğime Yenikapı'da sizlerin huzurunda söz veriyorum. 'Bizden, sizden, o partiden, şu partiden' diye ayırmadan herkes için hizmet götüreceğiz. Herkes için çalışacağız. Çünkü bize yakışan sevgi ile çalışmak ve İstanbulluya hizmet etmektir. Eğer siz mutlu olursanız ben daha çok mutlu olacağım. Ayırmak yok, ötekileştirmek yok. İnancımızda, birlik, beraberlik, kardeşlik ve birlikte Türkiye olmak var. Türkiye'yi cennet yapan bu güzel duygulardır. İstanbul'u cennetten köşeye dönüştürmek, bu anlayışla mümkün olacak.” 

Kamu Personeli

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.