DOLAR 32,5715 0.09%
EURO 35,0123 0.48%
ALTIN 2.430,510,32
BITCOIN %
Kayseri
26°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açıkladı: Döviz Hakkında Provokasyonlara Soruşturma Açılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açıkladı: Döviz Hakkında Provokasyonlara Soruşturma Açılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Yenikapı mitinginde yaptığı açıklamalarında döviz kuru hakkında değerlendirmelerde bulunarak döviz kurunu tırmandırmaya çalıştıklarını belirtti. Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında döviz hakkında provakatif eylemlerin içerisine girenlerin bunun bedelini çok ağır ödeyeceğini ifade etti.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açıkladı: Döviz Hakkında Provokasyonlara Soruşturma Açılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yenikapı'da düzenlenen Cumhur İttifakı Büyük İstanbul mitinginde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada yaptığı açıklamalarında döviz hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında Marmaray'ı engellemeye çalıştıklarını Avrasya'yı engellemeye çalıştıklarını atıp tutarak değil kararlı olarak yapacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın döviz açıklaması ise şöyle oldu:

Dövizi tırmandırmaya çalışıyorlar. Bakın bugün Yenikapı'dan onlara sesleniyorum. Ey finans sektörünün içinde olanlar, kalkıp da piyasadan dövizleri toplayıp, döviz yükselecek şöyle olacak böyle olacak bu tür provakatif eylemlerin içerisine giriyorsanız bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz. Seçimin arifesinde bu tür eylemlerin içerisine girenleri sesleniyorum. Hepinizin kimliğini biliyoruz, neler yaptığınızı biliyoruz. BDDK bazı adımlar attı. Ama şunu bilin ki seçim sonrası bunun faturasını size ağır keseceğiz. Bu milleti sömüremeyeceksiniz.

Biz paramıza sahip çıkacağız. Bunların oyunlarına gelmeyeceğiz. Faturayı bunlara ödeteceğiz. Bütün çalışmalar Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından yürütülüyor. İşte faturayı ödeyecekler. Lami cimi yok. Bu milleti sindiremeyecekler, öğrenecekler bunu. Bu milletin pusulasını bunlar saptıramayacak. Bizim burada istikametimiz doğrudur. Bugüne kadar nasıl başaramadıysalar, bundan sonra da başaramayacaklar. Asla oyunlara gelmeyeceğiz. Kırgınlık, dargınlık şu bu yok. MHP'ye gönül vermiş kardeşlerim, kırgınlık dargınlık yok. Yapmamız gereken ney? Şimdi birlik zamanı. Bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Ve sandıkları da 31 Mart'ta inşallah demokratik bir şekilde patlatacağız.

Kamu Personeli

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.