DOLAR 32,3134 -0.59%
EURO 34,7289 -0.38%
ALTIN 2.409,93-0,52
BITCOIN 1861254-4,51%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

“Bin-Kay-Seri Projesi”

Gençlik Projeleri Destek Programı (GPDP 2020-1) kapsamında; "Bin-Kay-Seri Projesi" ni yürüten Hulûs Hanımlar Derneği Gençlik Spor İl Müdürümüz Ali İhsan KABAKÇI'yı makamında ziyaret etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 02:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziyarette Hulûs Hanımlar Derneği başkanı Ayla HASÖZHAN,  Bin-Kay-Seri Projesi koordinatörü Mustafa KARABULUT, Pozitif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü başkanı Mustafa OLGUNHARPUTLU ve dernek gönüllüleri  hazır bulundu. 

Sayın Ali İhsan KABAKÇI Bin-Kay-Seri Projesi ve yapılan etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Proje etkinliklerinden hazırlanan broşür, proje koordinatörü Mustafa KARABULUT tarafından takdim edildi.

Gençlik Spor Bakanlığı'nın desteklediği Bin-Kay-Seri Projesi İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu ile yapılan protokolün ardından 
1 Mayıs 2021 tarihinde başladı.

 Bin-Kay-Seri Projesi boyunca toplumda pek çok zorlukla karşılaşan özel gereksinimli bu güzel gençler ile dernek gönüllüleri birlikte pek çok etkinlik gerçekleştirdi. Güzel dostluklar ve önemli tecrübeler kazandıran bu kıymetli proje de 4 aylık süreçte; Erciyes' de kayak etkinliği, Erciyes'de kitap okuma etkinliği, binicilik eğitimi, Konya Gezisi,  Bowling Etkinliği ve son olarak da Bursa Gezisi gerçekleştirildi. 
Dernek gönüllüsü olan gençler açısından da güzel bir deneyim olan bu süreçte İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin ve velilerinin mutlulukları ve memnuniyetle en önemli motivasyon kaynağı oldu. 

İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu yönetici ve öğretmenleri de  projeye destek verdi.

Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı, verimli geçen ziyaretin sonunda proje koordinatörü Mustafa KARABULUT , sn. Kabakçı'ya plaket takdim etti. İyi dileklerle ziyaret .

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.