DOLAR 32,3077 -0.11%
EURO 34,8332 0.03%
ALTIN 2.416,300,96
BITCOIN 2053022-1,28%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
BİLİM ŞEHİTKAMİL, GELECEĞİN BİLİM İNSANLARINI YETİŞTİRECEK

BİLİM ŞEHİTKAMİL, GELECEĞİN BİLİM İNSANLARINI YETİŞTİRECEK

BİLİM ŞEHİTKAMİL, GELECEĞİN BİLİM İNSANLARINI YETİŞTİRECEK -VALİ GÜL İLE BAŞKAN FADILOĞLU, BİLİM ŞEHİTKAMİL’İ GEZDİ -ÖĞRENCİLER, TEKNOLOJİ ÜRETEN BİR TÜRKİYE HEDEFİYLE ÇALIŞACAKLAR Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül ile birlikte yapımı Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Bilim Şehitkamil’ isimli merkezi gezdi. Geleceğin bilim insanlarının yetişeceği merkeze ilişkin açıklamada bulunan Vali Gül, “Bu atölyelerde; 10 yaşında, 12 yaşındaki çocuklar inanıyorum ki 5 sene, 10 sene sonra Türkiye’nin parmakla gösterilecek öğrencileri, çocukları olacak” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:23
BİLİM ŞEHİTKAMİL, GELECEĞİN BİLİM İNSANLARINI YETİŞTİRECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AMACIMIZ, ÇOCUKLARIMIZIN DAHA İYİ EĞİTİM ALMASINI SAĞLAMAK

İnceleme gezisi sonrası açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı:

 

“Ben öncelikle Sayın Valimize, eğitime vermiş olduğu destekten dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Gaziantep’te, uyum içerisinde hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Sayın Valimiz, dene-yap atölyeleriyle ilgili böyle bir çalışmayı başlatınca Şehitkamil Belediyesi olarak biz de hemen ilk anda bir tanesini alalım, hayata geçirelim dedik. İnşallah bundan sonraki süreçte de dene-yap atölyelerinden daha ziyade T3 Vakfı ile görüşmemiz neticesinde çalışma atölyelerinin daha öncelikli olduğunu düşünerek çalışma yapacağız. Çünkü dene-yap atölyelerinde eğitimden önce bir sınava tabi tutuluyor. Belirli bir kategorideki çocuklar alınabiliyor. Ama diğer taraftaki atölyelerde tüm çocuklarımızın faydalanma imkanı olacak. İnşallah en kısa sürede Sayın Valimiz ile yeni yapacağımız bir kütüphane protokolünün neticesinde alt katında yeni bir atölye çalışmasını başlatacağız. Bu merkezi yaparken de T3 Vakfı’ndan destek alarak yaptık. Çünkü bizim her şeyi bilmemiz mümkün değil. Bileni, bilmek lazım. Türkiye’de de bu işi en iyi yapanlardan birisi T3 Vakfı. Amacımız, şehrimizdeki çocuklarımızın daha iyi eğitim almasını sağlamak. Sayın Valimize ve ekip arkadaşlarıma vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum.”

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.