DOLAR 32,5332 0.24%
EURO 34,9376 0.47%
ALTIN 2.443,090,19
BITCOIN 2044763-0,79%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bilim Kurulu’nda koronavirüs şoku!

Bilim Kurulu’nda koronavirüs şoku!

Sağlık Bakanı Koca, toplantı sonrasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Bakan Koca, yapmış olduğu açıklamada, Bilim Kurulu üyelerinde semptomların görüldüğünü ve semptomu olan kişilerin de test yaptırdığını açıkladı. Bakan iddiayla ilgili, “Bir arkadaşımızın, bilim insanımızın böyle bir durumunun olduğunu söyleyebilirim. Benden isim istemeyin” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 06:04
Bilim Kurulu’nda koronavirüs şoku!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye koronavirüsle ciddi mücadele içerisinde girin ülkelerden biri. Son dönemde koronavirüs kapsamında ek çok önlem alınmaya devam ediyor. Son olarak alınan önlemler arasında 20 yaş altının sokağa çıkması yasaklandı. Basın açıklaması sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, yasağa uymayanların hem adli hem de idari cezayla karşılaşacağını vurguladı.

“BENDEN İSİM İSTEMEYİN”

 Bakan Koca, gerçekleştirmiş olduğu basın açıklaması sonrasında, sorulan sorulara cevap verdi. Son dönemde Bilim Kurulu üyelerinde koronavirüs görüldüğü iddiasıyla ilgili bakan şu açıklamayı kaydetti:

 

“Testi özellikle semptomu olan hastalar için yapılması gerektiğiyle ilgili bir algoritmamız var. Bu ortamda da şu an pozitif olan kişiler olabilir. Bilim kurulunda da bu virüsü taşıyan kişiler potansiyel olarak her zaman olabilir. Bu konuyla ilgili tabii ki semptomu olan arkadaşlar testlerini yaptırmış oluyorlar. Bir arkadaşımızın, bilim insanımızın böyle bir durumunun olduğunu söyleyebilirim. Benden isim istemeyin”

TOPLAM CAN KAYBI 425’E YÜKSELDİ

Bakan Koca’nın yapmış olduğu açıklamalarda son 24 saat içerisindeki can kaybının 69 kişi daha artarak 425’e ulaştığını ifade etti. Tedavisi devam hastaların 1.251’inin yoğun bakımda olduğunu 867’sinin de solunum cihazına bağlı olduğunu söyledi. Açıklamasına devam eden Koca, güzel haberler de verdi.  Son 24 saat içerisinde 484 hastanın iyileşerek taburcu edildiğini açıkladı.

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.