DOLAR 32,3430 -0.12%
EURO 34,8416 0.09%
ALTIN 2.392,51-0,17
BITCOIN 20257675,65%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

“bıçaklı – palalı” Tehdite Yepki

KAYSERİ, (BGC) - Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, kendisini sosyal medyadan bıçaklı palalı fotoğraf ile tehdit eden ve istifaya çağıran taraftara tepki gösterdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 21:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medyadan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı’nı etiketleyerek ‘Gelelim mi yine tesislere ama bu sefer farklı, ne dersiniz?’ paylaşımını bıçaklı palalı fotoğraf ile paylaşan taraftarın “Gidin artık. Bu takım için bir şey yapmak istiyorsanız gidin, bırakın gidin” paylaşımına Berna Gözbaşı, “Senin takımın bile yoktu ben olmasam. Kes sesini” paylaşımı ile cevap verdi. Hüseyin isimli taraftarın başkan Berna Gözbaşı’na, “Sen bu takımın gerçek sahibi taraftara ‘kes sesini’ diyemezsin. Sen kimsin lan yürüyen ego. Koskoca takımı ne hallere getirdin. Bir de konuşuyorsun. Yazmayayım dedim ama yazdırıyorsun 3 hafta önce seni eleştirdim diye beni polis ekipleri tarafından evimden aldırdın, nezarete attırdın savcılık mahkeme uğraştırdın ve dava adli kontrol şartıyla devam ediyor. Sen hala gerçek taraftara ‘kes sesi’ diyorsun sen kimsin” paylaşımında bulundu. Taraftar ile başkan Berna Gözbaşı’nın sosyal paylaşım sitesinde yaşanan bu atışması sonrasında bazı taraftarlar, Başkan Berna Gözbaşı’nın üslubunu eleştiren yazı kalema aldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.