DOLAR 32,3643 -0.37%
EURO 34,7609 -0.25%
ALTIN 2.392,37-1,24
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Berberler kuaförler açıldı

Berberler kuaförler açıldı

BERBER VE KUAFÖRLERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Covid 19 tedbirleri kapsamında faaliyetlerine geçici süre ara verilen berber, kuaför ve güzellik salonları bugün itibariyle yeniden hizmet vermeye başladı. İlçemizdeki berber esnafını ziyaret eden Kaymakamımız Sayın Fatih BAYRAM, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa BURUNSUZ esnafa hayırlı olsun dileklerini ileterek, hijyen kurallarına uymaları hususunda esnaf ve müşterilere tavsiyelerde bulundular.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:05
Berberler kuaförler açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BERBER VE KUAFÖRLERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Covid 19 tedbirleri kapsamında faaliyetlerine geçici süre ara verilen berber, kuaför ve güzellik salonları bugün itibariyle yeniden hizmet vermeye başladı. İlçemizdeki berber esnafını ziyaret eden Kaymakamımız Sayın Fatih BAYRAM, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Halit TAŞYAPAN, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa BURUNSUZ esnafa hayırlı olsun dileklerini ileterek, hijyen kurallarına uymaları hususunda esnaf ve müşterilere tavsiyelerde bulundular.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.