DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Benzin ve Motorin İndirim Tutarı Belli Oldu

Benzin ve Motorin İndirim Tutarı Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarında benzim ve motorin indirimi hakkında değerlendirmelerde bulunarak yapılacak indirim tutarını belirtti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:38
Benzin ve Motorin İndirim Tutarı Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayarak benzin ve motorine yapılacak olan indirim tutarını belirtti.

Yapılacak olan indirim hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Brent petrolün varil fiyatında yüzde 30’a varan düşüşle 31 dolar seviyesine gerileme görüldü. Bu durum OPEC ülkeleri için özellikle ayrı bir felaket.

Bizim için bir boyutu ile çok olumlu bir durum. Cari açığımıza olumlu tesir yapan bir gelişme. Bu bir resesyon olabilir mi? Temenni ederiz ki olmaz. Çünkü gerek Hazine ve Maliye Bakanlığımız gerek Ticaret Bakanlığımız bu konuda bütün tedbirlerini almış vaziyette.

İNDİRİM TUTARI BELLİ OLDU

Bu gelişme şu anda olumlu istikamette bu süreci idare ettiğimizi gösteriyor. Zaten faizlerdeki düşüşle de ayrı bir istikamette iş yürüyor. Bunun neticesinde yatırımlarda bir hareketlenme var. Bu hareketlenme istihdamda da hareketlenmeyi meydana getirmiş durumda. Bunlar bizim için büyük önem arz ediyor. Buradan bir müjdeyi de duyurayım.

Bu geceden itibaren benzinde 60 kuruş, motorinde 55 kuruş indirimi uygulamaya alacağız.

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.