DOLAR 32,4614 -0.11%
EURO 34,9217 0.07%
ALTIN 2.419,03-0,11
BITCOIN 1873303-3,80%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BENLİ’DEN UZUNLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR

KAYSERİ İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ALİ RAMAZAN BENLİ'DEN BAŞKAN MENDUH UZUNLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, Pınarbaşı İlçe Merkezine 2.helikopter pistini yaparak hizmete sunan Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’na teşekkür etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ALİ RAMAZAN BENLİ’DEN BAŞKAN MENDUH UZUNLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR
İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, Pınarbaşı İlçe Merkezine 2.helikopter pistini yaparak hizmete sunan Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’na teşekkür etti.
Hava ambulansının ulaşımı zor ilçeler için önemli bir sevk aracı olduğunu dile getiren İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli; “Öncesinde Pınarbaşı İlçe Merkezinde helikopter iniş alanı olmadığı için Ambulans helikopterimiz futbol sahasına inmek zorunda kalıyordu. Güvenli bir alan olmadığı içinde iniş ve kalkış sırasında zor anlar yaşıyor, hatta hava şartları nedeniyle hastayı alamadan geri dönmek zorunda bile kalabiliyordu. Biz bu durumu Pınarbaşı Belediye Başkanımız Sayın Memduh Uzunluoğlu’na ilettik. Kendisi sağ olsun bu konuda belediyenin tüm imkânlarını seferber ederek kısa sürede ambulans helikopterimiz için güvenli iniş alanı inşa etti. Kendisine diğer tüm konularda olduğu gibi bu konuda da verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz günde alana inen hava ambulansımız ilk hastamızın sevkini gerçekleştirdi. Pınarbaşı İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.