DOLAR 32,3037 -0.18%
EURO 34,8242 -0.1%
ALTIN 2.396,520,14
BITCOIN 20615280,82%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“BELEDİYECİLİKTE ÇAĞ ATLAMIŞSINIZ”

“BELEDİYECİLİKTE ÇAĞ ATLAMIŞSINIZ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’nın teşrif ettiği, Ulaşım A.Ş. önceki Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu için veda yemeği düzenledi. Bakan Arıklı, Kayseri’deki belediyecilik çalışmalarına övgüler yağdırarak, “Sizleri tebrik ediyorum. Belediyecilikte çağ atlamışsınız” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:47
“BELEDİYECİLİKTE ÇAĞ ATLAMIŞSINIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Büyükkılıç, KKTC Bakanı Arıklı’nın da teşrif ettiği, Kayseri Ulaşım A.Ş.’de 17 yıl görev yapan Feyzullah Gündoğdu’ya, veda yemeği düzenledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Talas Erguvan Restoran’da düzenlenen yemeğe Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Ulaşım A.Ş. önceki dönem Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Bayar Özsoy, Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk, Ali Hasdal ve daire başkanları ile genel müdürler katıldı.

Başkan Büyükkılıç, düzenlenen programda yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, “Feyzullah Beyin gerçekten hem uyumlu kişiliği, hem bilgisi, deneyimi, birikimi bizler için vazgeçilmezdir. Her ne kadar fiziken emekli olsa da bu özelliklerinden her zaman yararlanacağımıza inanıyorum, yetiştirdiği ekip de kendisinin ekibi” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.