DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22367111,04%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BELEDİYE BAŞKANI MEHMET CABBAR NÜANS MEDYA’ YI ZİYARET ETTİ

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET CABBAR NÜANS MEDYA’ YI ZİYARET ETTİ

Develi Belediye Başkanı ve Ak Parti Develi Belediye Başkan Adayı Mehmet Cabbar ve SKM Üyesi Celal Özkara Nüans Medya ve Haber Yeni Gündem’i ziyaret etti.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:16
BELEDİYE BAŞKANI MEHMET CABBAR NÜANS MEDYA’ YI ZİYARET ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN CABBAR: “HABERCİLİK BAŞARINIZDAN DOLAYI SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM”

Ak Parti Kayseri Aday listesini ilk kez 13 Aralık tarihinde paylaşarak dikkatleri üzerine çeken www.haberyenigundem.com ve yaptığı başarılı ve etkili çalışmalarla sektöre hızlı bir giriş yapan Nüans Medya’nın başarı ivmesini her geçen gün daha yukarı çıkaracağını belirten Cabbar; “Adaylık sürecimizde verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim. Siyasette 24 saatin bile çok uzun bir süre olduğunu biliyoruz ama sizin 1 ay önceden yayınladığınız listenin doğru çıkması kaynaklarınız ve bağlantılarınız sağlamlığını göstermektedir. Habercilik başarınızdan dolayı sizler tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

“İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN DÜSTURUYLA HALKIMIZA HİZMET EDİYORUZ”

Bir şehri aziz kılan o şehrin sakinleridir ve şehre hizmet insana hizmettir şiarıyla çalıştıklarını dile getiren Başkan Cabbar; “Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi hizmetlerimizin temelinde Gönül Belediyeciliği anlayışı yatmaktadır. Hemşerilerimizin her anında onların yanında olmak için gayret gösteriyoruz. Toplumumuzun her kesimini kucaklayan bir anlayışla yürüttüğümüz hizmet mücadelesinde özellikle dezavantajlı gruplara yönelik hizmetler üretiyoruz. İnsanların gönüllerine girmezseniz yapacağınız hiçbir çalışmanın anlamı olmayacaktır. Ak Parti kadrolarının Türkiye genelinde yürüttüğü belediyecilik anlayışında Halka hizmet Hakka hizmet anlayışı yer almaktadır. Bizler de inancımız gereği insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla halkımıza hizmet ediyoruz.” dedi.

“HEMŞERİLERİMİZİN GÖSTERDİĞİ TEVECCÜH İLE YENİDEN GÖREVLENDİRİLDİK”

Ak Parti’den 2. kez Develi Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mehmet Cabbar; “Develi bizim sevdamız, buraya hizmet etmek bizler için büyük bir övünç kaynağıdır. Bu dönem aday belirleme çalışmalarında anketler büyük önem taşıdı. Yapılan anketlerde hemşerilerimizin gösterdiği teveccüh ve büyüklerimizin takdiri ile tekrar Ak Parti’den aday gösterildim. 31 Mart’ta halkımızın teveccühüyle görevimize devam edeceğiz. Geçtiğimiz 5 yıllık süreçte bir çok yatırım ve hizmeti Develimize kazandırdık. Yeni dönem içinde de birçok projeyi hemşerilerimize sunacağız. Projelerimiz hazır. Ekibimiz ile birlikte Develimizi ileriye taşıyacak özellikte projeler ürettik. Yapacağımız yatırımlarla Develimizin geleceği için gece – gündüz demeden çalışacağız.” ifadelerinde bulundu.

“GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZ PROJELERLE DEVELİMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Develi’ye daha önceki yılardan daha fazla hizmet götürdüklerini belirten Başkan Cabbar yeni dönemde hayata geçirecekleri vizyon projeler hakkında kısa bilgiler verdi. Başkan Cabbar; “Yeni dönemde hazırladığımız projelerle Develimizin çehresini değiştireceğiz. Projelerimiz arasında; Meydan 2. Etap projesi ,Ges projesi ,Sindelhöyük mahallesi spor tesisi, Çanakkale Şehitleri Anıt Parkı , Develi Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, Terminal Projesi, Develi Evleri Projesi, Meydan 2. Etap Cephe Yenileme Projesi, Kentsel Dönüşüm Projesi, Sıcak Asfalt Çalışması, Merkezde ve Kırsalda Parke Çalışmaları, Merkezde park yapımı, 7200 m2 alanda Engelsiz Park Projesi, Yukarı Develi’de Seyir Terasları Projesi, Kasaplar sitesi projesi gibi  ve Develimizin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda hayata geçireceğimiz projelerimiz yer alıyor. Gelecek nesillere daha güzel bir Develi bırakabilmek için yolumuza devam edeceğiz. Bu yolda yanımızda olan, emek veren,  destek olan dava arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.”

“HİZMET YOLU ZOR VE MEŞAKKATLİ BİR YOLDUR.”

Nüans Medya ve Haber Yeni Güdem’in kurucusu Duygu Uludaşdemir nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Mehmet Cabbar’a ve Özkara’ya teşekkür etti. Uludaşdemir;  “Hizmet yolu zor ve meşakkatli bir yoldur.  31 Mart Yerel Seçimleri tüm Türkiye’de bütün adaylar ve partiler adına geçirilen zor ve meşakkatli bir süreç. Develi Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.

 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.