DOLAR 32,5504 0.28%
EURO 35,1389 0.58%
ALTIN 2.435,12-0,13
BITCOIN 2031178-2,29%
Kayseri
21°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
BBP İl Başkanı Demirci:

BBP İl Başkanı Demirci:

ABONE OL
Aralık 4, 2023 13:52
BBP İl Başkanı Demirci:
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci, “Aday açıklayarak durmuyoruz. Projeleri önce istiyoruz; Ne projeler yapacağız? Halkın neresine dokunacağız? Ne karşılığını bulacağız? Ama yaptığımız aktivasyonların karşılığını bulamıyoruz gerek yerel basın anlamında gerek genel basın anlamında. Şunun bilinmesini istiyorum; biz burada varız. Aldığımız oylar zaten bunu gösteriyor. Çalışmalarımızla varız. Dolayısıyla halkın artık teveccühünü istiyoruz” dedi.
BBP Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Siyasi Gündem’ programına katılarak moderatör Duygu Sarınca’nın sorularını yanıtladı. 16 ilçenin tamamında aday göstereceklerini belirten Demirci, “Kayseri potansiyeliyle, ekonomisiyle Türkiye’nin sayılı illerinden birisi. Geçmişte almış olduğumuz çok güzel oylar var. Çok küçük mesafelerle kaybettiğimiz ilçeler var; bunlara bir örnek Sarıoğlan’dır. Çok ufak oylarla bu ilçelerin belediyelerini kaybetmişiz ama bu seçimlerde varlığımızı emin olun, inşallah bunu nisan ayında da göreceğiz. Hissettireceğiz. Biz doğru adresiz. Legal, sağlıklı bir yapıda çalışan aktif teşkilatız. Ben arkadaşlarıma da çok güveniyorum. Tüm arkadaşlarım yeterli fedakarlığı zaten yapıyorlar şu anda. Bundan sonra çok üst seviyede yapacaklarına da inanıyorum. Çok başarılı olacağımıza inancım çok yüksek. Talas, sosyal alanın çok geniş olduğu, belki Kayseri’nin en geniş alanlarından birisidir. Bize gelen taleplerin büyük bir kısmı gençlerle ilgili. Gençlerin akşamları ne yapabilecekleri, nasıl bir doygunlukta yer alabilecekleri konusu vardı. Gençlerin talebi çok. Onlar daha doğru noktada olmak istiyorlar ama bakıyorsun kafeler ağzı beraber dolu. Tabii ki çalışmak mecburiyetindeler. Oralarda o gençlerin de bulunup kendilerini rahatlatacakları bir alana ihtiyaçları var ama boşa geçirdikleri zamanda çok olduğuna inanıyorum” diye konuştu.
‘ŞEHRİN ANA MERKEZİNİN DIŞINDAKİ SEMTLER HİZMET ALMIYOR’
Başkan Demirci, bazı semtlerin hizmet almadığını ifade ederek, “Kayseri’de altyapı anlamında çok bir sıkıntı olduğuna inanmıyorum, belediyeye de bu anlamda teşekkür ediyorum; gerekli altyapı çalışmalarını yapıyorlar. Ancak ne olmalı derseniz, şehrin ana merkezinin dışında semtlerimiz var. Bu semtlerin çok yoğun hizmet aldığına inanmıyorum işin özünde. Eskişehir Bağları buna bir örnektir, çok yoğun bir nüfus yaşıyor. Tabii orada bir nüfusun dağılımında da bir farklılıklar var. Oralardan zaman zaman geçiyorum, eksiklik çok orada” ifadelerini kullandı.
‘ALDIĞIMIZ OYUN ÇOK DAHA AZINI ALIP ŞU ANDA MİLLET MECLİSİNDE TEMSİL EDİLEN PARTİLER VAR’
Başkan Demirci, son seçimlerde BBP’nin 48 bin oy aldığını söyleyerek, “
Aday açıklayarak durmuyoruz. Projeleri önce istiyoruz; Ne projeler yapacağız? Halkın neresine dokunacağız? Ne karşılığını bulacağız? Ama yaptığımız aktivasyonların karşılığını bulamıyoruz gerek yerel basın anlamında gerek genel basın anlamında. Şunun bilinmesini istiyorum; biz burada varız. Aldığımız oylar zaten bunu gösteriyor. Çalışmalarımızla varız. Dolayısıyla halkın artık teveccühünü istiyoruz. 1 ayın içerisinde büyük çaplı program yaptık. Biz her noktada olacağız ki zaten bu doğrultuda çalışıyoruz şu anda gelen talimatlar doğrultusunda. Biz 16 ilçenin 16’sında da adayımızı göstereceğiz. Büyükşehirlerde de adaylarımız hazır. Pazar günü Özvatan adayımızı açıklayacağız; projelerle geliyor arkadaşımız. Süt projesi, patates projesi, yaşlı bakım evleri projesi ile geliyor. Bizim başkan adayımız inanıyoruz ki halkın gönüllerine girecek ve başarılı olacak. Partimiz en son seçimlerde 48 bin oy almış, bazı yerlerde bahsettiğim gibi 2. Bazı yerlerde 3. partiyiz. Bizim bu aldığımız oyun çok daha azını alıp şu anda millet meclisinde temsil edilen partiler var. G…

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.