DOLAR 32,3550 -0.4%
EURO 34,7547 -0.21%
ALTIN 2.406,91-0,64
BITCOIN 1868125-1,13%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan Yalçın’dan Fincancı çıkışı

Başkan Yalçın’dan Fincancı çıkışı

ABONE OL
Ekim 22, 2022 07:42
Başkan Yalçın’dan Fincancı çıkışı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

KAYSERİ (1HA) – Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı’nın Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kimyasal silah kullandığı iddia etmesi üzerine basın açıklamasında bulundu. Yalçın konu hakkında, “Vatan haini. Bu memleketin parasıyla okumuş, Türkiye Cumhuriyeti kimliğini taşıyan bu kadın vatan hainliği yapıyor. Bundan daha iyi vatan hainliği olamaz. Çok net. Bu bakımdan kendisini kınıyorum” dedi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, TSK’nın kimyasal silah kullandığı iftirasını atan Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı’yı sert bir dille eleştirdi. Geçmiş dönemde Van’da uzun süre Kayyum Genel Sekreteri olarak görev yaptığını söyleyen Başkan Yalçın, “Masum halkın üzerine göz kırpmadan roket atan, 40 yıldır bebek katilliği yapan bir terör örgütünün ağzından konuşan birisiyle karşılaştık. Orada terör örgütüyle yapılan mücadelelerden sonra şimdilerde Türk Tabipler Birliği Başkanı diye birisi çıktı terör örgütü ağzıyla, bizim Peygamber ocağı diye bildiğimiz, Peygamber ocağı diye gönlümüze ve beynimize nakşettiğimiz Silahlı Kuvvetlerimize laf söylemeye çalışıyor. Öyle bir haddi yok” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.