DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20710280,81%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan Taşyapan, Sporculara Madalya Takdim Etti

Başkan Taşyapan, Sporculara Madalya Takdim Etti

ABONE OL
Aralık 17, 2023 02:56
Başkan Taşyapan, Sporculara Madalya Takdim Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşilhisar Belediye Spor Kulübü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ortaklığında çeşitli spor müsabakalarına katılan sporcular il ve Türkiye genelinde dereceye giriyor. Bugün dereceye giren sporcular ve aynı yarışmada Yeşilhisar’ı temsil eden sporcular Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan’a ziyarette bulundu ve madalyalarını aldı.
Yeşilhisar Belediye Spor Kulübü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ortaklığında düzenlenen spor müsabakalarında Yeşilhisarlı sporcular dereceye giriyor. Son olarak Kayseri’de yapılan Bölgesel Kros Ligi İl seçmelerinde Yeşilhisar Belediye Spor Kulübü’nden il ikincisi Buse limitsizbet giriş Yağcıoğlu ve Nihal Yağcıoğlu dereceye girmeye hak kazanmışlardı. Bugün dereceye giren sporcular ve aynı yarışmada Yeşilhisar’ı temsil eden sporcular Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan’a desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.
Başkan Taşyapan konuyla ilgili ‘’Spora ve sporcuya belediye olarak desteklerimizi vermeye devam ediyoruz. Sporcular bizim evladımız onların her anında yanlarında olmaya çalışıyoruz. İlçemizi, Kulübümüzü temsil ederek yarışmaya çıkıyorlar ve her yarışmada da dereceye giriyorlar. İlçemizde çok yetenekli sporcular var. Ülke genelinde yapılan yarışmalarda da dereceye girecek sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz. Sporcularımızı tebrik eder, 18 Kasım’da Kırşehir’de yapılacak Kros yarışmasında başarılar diliyorum’’ dedi.
Daha sonra Başkan Taşyapan sporculara daha sonra madalyalarını ve kitaplarını takdim etti

limitsizbet

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.