DOLAR 32,5714 0.3%
EURO 34,8630 0.27%
ALTIN 2.441,800,14
BITCOIN 2045495-0,76%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan Özkan Altun Şehit ailelerini ziyaret etti

Başkan Özkan Altun Şehit ailelerini ziyaret etti

Belediye Başkanımız Özkan Altun ile birilikte sehit ailelerine bayram ziyaretinde bulunduk. Şehit ailelerinin Arefe gününü ve bayramını tebrik ederek, kendilerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Şehitlerimizin geride kalan anne,baba eş ve çocukları ile kardeşleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Aziz vatan toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla anıyor, şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve Bünyanlı hemşerilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularla kutluyorum.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:36
Başkan Özkan Altun Şehit ailelerini ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediye Başkanımız Özkan Altun ile birilikte sehit ailelerine bayram ziyaretinde bulunduk.

Şehit ailelerinin Arefe gününü ve bayramını tebrik ederek, kendilerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik.
 
Şehitlerimizin geride kalan anne,baba eş ve çocukları ile kardeşleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Aziz vatan toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur.  Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla anıyor, şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve Bünyanlı hemşerilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularla kutluyorum.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.