DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Kayseri
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Başkan Özgan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm hemşerilerinin kurban bayramını kutladı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 01:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Özgan mesajında; “Bizleri bir mübarek Kurban Bayramına daha ulaştıran Cenab-ı Allah’a şükrediyoruz. Hepimizin bildiği üzere bayramlar varsa çevremizde küskünlerin barıştırıldığı, hasta ve yaşlıların, hısım akraba ve büyüklerimizin, şehit ailelerimiz ve gazilerimizin ziyaret edildiği, küçüklerimizin ve ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin sevindirildiği mübarek günlerdir. Bizlerde hep beraber Allah nasip ederse kurbanlarımızı keserek ibadetimizi yerine getireceğiz. Cenab-ı Allah’tan başta İslam Alemi olmak üzere tüm Kozanlı hemşerilerime sevdikleri ile beraber sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Kesmiş olduğunuz kurbanların Allah katında kabul görmesini diliyorum. Size ve sevdiklerinize iyi bayramlar diliyor, Mübarek Kurban Bayramınızı kutluyorum.” Dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.