DOLAR 32,4853 0.03%
EURO 35,2291 0.44%
ALTIN 2.435,55-0,11
BITCOIN %
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan Özdoğan, “Bir afetle karşı karşıyayız, can kaybının olmayışı en büyük tesellimiz”
  • Haber Yeni Gündem
  • Gündem
  • Başkan Özdoğan, “Bir afetle karşı karşıyayız, can kaybının olmayışı en büyük tesellimiz”

Başkan Özdoğan, “Bir afetle karşı karşıyayız, can kaybının olmayışı en büyük tesellimiz”

ABONE OL
Eylül 4, 2023 10:40
Başkan Özdoğan, “Bir afetle karşı karşıyayız, can kaybının olmayışı en büyük tesellimiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de etkisini gösteren sağanak yağış birçok ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Hacılar’da meydana gelen sel de ise maddi hasar oluştu. Bazı yollar ve araçlar kullanılamaz hale geldi. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaşanan sel sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Açıkçası bir afetle karşı karşıyayız. Can kaybının olmayışı en büyük tesellimiz. Bu birkaç saatlik çalışmayla olabilecek bir şey kesinlikle değil. Günlerce çalışılması gereken bir konuyla karşı karşıyayız” dedi.
Kayseri’yi etkisi altına alan sağanak yağış birçok ilçede hayatı felç etti. Sağanak ve yerel dolu yağışı sonrası oluşan sel büyük hasar verdi. Hacılar İlçesinde de meydana gelen selde araçlarda kalan vatandaşlar ekiplerin çalışması doğrultusunda kurtarıldı. Oluşan selde bazı araçlar, yollar kullanılamaz hale geldi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan bir afetle karşı karşıyayız, can kaybının olmayışı en büyük tesellimiz açıklamasında bulunarak, “İtfaiyemiz, KASKİ yağış anından itibaren hem kontroller hem de olası sıkıntılı bir durumda bütün çalışmalar yapılıyor. Araçlarda mahsur kalan bazı vatandaşlarımız oldu gerek bizim ekipler gerekse de itfaiyemizin çalışmasıyla kurtarıldılar. Şu ana kadar ulaşan herhangi bir can kaybının olmayışı en büyük tesellimiz. Elbette bozulan yollarımız var. Özellikle Dört Kuyu mevkiinden OSB Kavşağı’ndan olan bölgeden şu anda şehir istikametine gidişimiz mümkün gözükmüyor. Dört Kuyu’dan Hacılar’a geçiş istikametinde bir sorun yok. Ben vatandaşlarımıza yağışın devam ettiğini mümkün mertebede bulundukları yerde kalmalarını istiyorum. Özellikle anayolumuzda ciddi bir hasar var. Vatandaşlarımız burada seyahat etmesinler. Hacılar merkezimizde herhangi bir sıkıntı yok. Açıkçası bir afetle karşı karşıyayız. Can kaybının olmayışı en büyük tesellimiz. Bu birkaç saatlik çalışmayla olabilecek bir şey kesinlikle değil. Günlerce çalışılması gereken bir konuyla karşı karşıyayız” ifadelerini kulandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.