DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20454956,22%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Başkan Oprukçu Meclis Toplantısı’nda gündemi değerlendirdi

Ereğli Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Alınan yoklamanın ardından Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu gündeme dair konularda düşüncelerini dile getirdi ve çıkan dedikodulara açıklık getirdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meclis toplantısında gündeme dair konulara değinen Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Ülkemiz, milletimiz ve hemşerilerimiz zor günler geçiriyor. Zorluk pandemi ile bağlı olarak gelişen Covid-19 rahatsızlığının su üzerine çıkmasıyla kaynaklanıyor özellikle belirtelim. Ereğli’miz Covid-19 salgınının ilk algılandığı günden bu yana en riskli ve en sığ günlerini yaşıyor. Biliyorsunuz ilk dört ayı sıkıntısız, kazasız belasız bir iki tane hastayla kapattık. Ama artarak devam ediyor ve bugünlerde de yoğunlaşmış vakalar görüyoruz bu manada arkadaşlarımızdan hatta meclis üyelerimizden rahatsızlık yaşayanlar oldu. Onların hepsine, hemşerilerimize vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Kazasız belasız bu süreci atlatalım diyoruz. Ama bu manada hemşerilerimiz sağ olsun sosyal mesafeye uyulmadığını görüyorum. Düğünleri seyrediyorum düğünlere gitmek için can atıyorum ama aman Allah’ım sosyal mesafe yok, maske yok. Hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı da meçhul. Yani salgının bir fazla yayılması için bu kadar rahatlık olamaz. Bu anlamda Ereğli Belediye Meclisi’ne de çok büyük yük ve sorumluluk düştüğünü düşünüyorum. Lütfen uyarınız, lütfen ikna ediniz, sosyal mesafeye dikkat edelim. Dolayısıyla bu sorumluluğu hep birlikte yerine getirelim. Mümkünse sosyal mesafeyi kontrol edecek şekilde programlara katılalım. Vatandaşlarımızın maskesiz dolaşmasının önüne geçelim. İnşallah bu uzun süreci sağlık içerisinde atlatalım” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.