DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20538432,66%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X

Başkan Oprukçu’dan 30 Ağustos mesajı

Başkan Oprukçu’dan 30 Ağustos mesajı Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. “30 AĞUSTOS ANADOLU’NUN İLELEBET TÜRK YURDU OLDUĞUNUN TESCİLİDİR”

ABONE OL
Eylül 24, 2022 11:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Oprukçu: “İstiklalini kendi azim ve kararının kurtaracağına inanan aziz milletimizin desteği ile Türk Ordusu’nun 26 Ağustos 1922 sabahı işgal kuvvetlerine yönelik başlattığı taarruz Türk Milleti’nin kararlılığının, mücadele azminin ve hür yaşama iradesinin açık bir kanıtıdır. 30 Ağustos günü zaferle nihayete kavuşan taarruzla aziz milletimiz son sözünü söylemiş, Anadolu ilelebet bir Türk yurdu olarak tescil edilmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları öncülüğünde 30 Ağustos zaferiyle milletimiz, kendi iradesi ve rızası dışında dayatılan her türlü plan ve oyunu iman ve inancıyla tarihin karanlık sayfalarına nasıl gömebileceğini dosta ve düşmana bir kez daha göstermiştir. Cumhuriyetin ilanı ile neticelenen bu muhteşem zafer, Türk Milleti’nin kendi topraklarında asla yenilemeyeceğinin tüm dünyaya ilanı olmuştur. Bu açıdan Kurtuluş Savaşımız ve 30 Ağustos Zaferimiz mutlaka gelecek nesillerimize anlatacağımız ve özümseteceğimiz ecdadımızın şanlı bir başarısı olarak tarihte yerini almıştır. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun, vatanımıza göz dikenlere karşı dün ecdadımızın gösterdiği feraset ve kararlılığı bugün de yarın da göstereceğimize olan inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlar, başta aziz Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, kahraman ecdadımızı, büyük Türk Milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükranla, minnetle anıyorum” dedi.

 

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.