DOLAR 32,3836 -0.19%
EURO 34,8034 0.13%
ALTIN 2.434,14-0,17
BITCOIN 2040068-1,35%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan Memduh Büyükkılıç: “Kayseri’nin mobilyacılık dışında her yönüyle anılması gurur verici”
  • Haber Yeni Gündem
  • Ekonomi
  • Başkan Memduh Büyükkılıç: “Kayseri’nin mobilyacılık dışında her yönüyle anılması gurur verici”

Başkan Memduh Büyükkılıç: “Kayseri’nin mobilyacılık dışında her yönüyle anılması gurur verici”

ABONE OL
Ekim 6, 2023 17:01
Başkan Memduh Büyükkılıç: “Kayseri’nin mobilyacılık dışında her yönüyle anılması gurur verici”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de gerçekleştirilen ikinci Anadolu Mobilya Fuarı’nın (ANAMOB) galası ve ödül töreni düzenlendi. Galada konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Kayserimizde böylesine önemli bir fuar çalışması yapılmasıyla Kayseri’nin mobilyacılık dışında her yönüyle anılması bizleri gururlandırdı. Çalışmalarından dolayı Erhan ve Murat beye de çok teşekkür ediyor, ödüllerin kazananlarını da tebrik ediyorum” dedi.
Kayseri’de düzenlenen ANAMOB Anadolu Mobilya Fuarı’nın galası yapıldı. Galada ANAMOB Anadolu Mobilya Fuarı’nın ‘Yılın En İyileri Ödül Töreni’nde ödüller sahiplerini buldu. Galaya Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkanı Hasan Arapoğlu, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Nobel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik ve davetliler katıldı.
Vali Gökmen Çiçek; güzel bir fuar dönemi geçirildiğini, bundan dolayı da KAYMOS Başkanı Hasan Arapoğlu’na, KAYMOS yönetimine ve Nobel Şirketler Grubu’na teşekkür etti.
‘KAYSERİ’NİN HER AÇIDAN ANILMASI GURUR VERİCİ’
ANAMOB Fuarı’nın yapılmasıyla birlikte Kayseri’nin birçok açıdan anılmasının sevindirici bir durum olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Kayseri’nin mobilyacılık dışında her yönüyle anılması bizleri gururlandırdı. Çalışmalarından dolayı Erhan ve Murat beye de çok teşekkür ediyor, ödüllerin kazananlarını da tebrik ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.