DOLAR 32,4901 0.08%
EURO 34,9386 0.43%
ALTIN 2.429,86-0,34
BITCOIN 2025702-2,53%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan Kılınç mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Kılınç mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç davet üzerine Ayşepınar mahallesini ziyaret etti. Mahalleli ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Kılınç mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:49
Başkan Kılınç mahalle ziyaretlerine devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Kılınç’a ve teşkilatına nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden, köylerinde 1 yıldır imam olmadığını, Cuma günleri ücretli imam tutmak zorunda kaldıklarını söyeleyen mahalle sakinleri aynı zamanda içme suyunda da sıkıntılar olduğunu belirtti.

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç; “İlçe Başkan Yardımcım Yusuf Türkmen ve Fatih mahalle Başkanım Mustafa İlipinar ile birlikte Ayşepınar mahallemizi ziyaret ettik, mahallemizin sorunlarıyla alakalı fikir alışverişinde bulunduk. Bir çok mahallede olduğu gibi Ayşepınar mahallemizdede imam sorunu var mahalle sakinleri yaklaşık bir yıldır imam olmadığını cuma günleri ücretli imam tuttuklarını söyledi, ayrıca vatandaşlar içme sularında sorun olduğunu söylüyor yetkililerden Ayşepınar mahallemizdeki imam ve su sorununu çözmelerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.