DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20779631,29%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan İlmek, Süksün ’deki asfalt hazırlığını inceledi

Başkan İlmek, Süksün ’deki asfalt hazırlığını inceledi

ABONE OL
Aralık 19, 2023 13:51
Başkan İlmek, Süksün ’deki asfalt hazırlığını inceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Süksün mahallesinde kısa süre sonra başlayacak asfalt hazırlığını yerinde inceledi.
Kanalizasyon, Elektrik ve diğer çalışmalarının sona yaklaştığı İncesu ilçesine bağlı Süksün mahallesinde Belediye Başkanı Mustafa İlmek, beraberindeki Fen İşleri, Temizlik, Park ve Bahçeler Müdürleri ile kısa süre sonra asfalt çalışmasının başlayacağı bölgede incelemelerde bulundu. Asfalt hazırlığının yapıldığı bölgede değerlendirmelerde bulunan Başkan Mustafa İlmek “ Süksün, Ankara yolu üzerinde geniş nüfusa sahip mahallemiz. Burada sezonun başlamasıyla birlikte birçok noktada parke çalışması yapıldı. Ana arter olarak ifade edilen mahallede ise KASKİ ve Elektrik Şirketi alt yapı yeniliği konusunda 6 ay süren bir çalışma yaptı. Bu nedenle de bölgedeki asfalt zarar gördü ve vatandaşlarımız yol konusunda mağdur oldu. Şimdi çalışmalar tamamlanmak üzere. Bizlerde sıcak asfalt çalışmasını yapacağımız bölgede bugün itibariyle gerekli hazırlık çalışmalarına başladık. Yol kenarları ve kaldırım konusunda incelemelerde bulunduk. Kısa süre içerisinde Süksün mahallemizde yaklaşık 3 kilometrelik alanda sıcak asfalt çalışmasını yapacağız. Halkımız, bazı işlerin biran önce olması istiyor. Ancak, kurumlarının çalışmalarının bitmesini bekledik. Ekiplerin çalışması bu ay itibariyle bitecek ve aynı ay sıcak asfalt serimine başlayacağız” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.