DOLAR 32,4073 -0.07%
EURO 34,6575 -0.49%
ALTIN 2.393,69-1,68
BITCOIN 1958781-3,72%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

20:06

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Başkan İlmek, parke çalışmalarını inceledi

Başkan İlmek, parke çalışmalarını inceledi

ABONE OL
Ekim 12, 2023 12:26
Başkan İlmek, parke çalışmalarını inceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek, Adanayolu Kümeevler mahallesinde yapılan parke çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerin, birçok mahallede parke çalışması yaptığını söyleyen Başkan İlmek “ Bu yıl 250 bin metrekare parke çalışması yaptık. Kar yağana kadar belirlediğimiz noktalarda parke çalışması yaparak vatandaşlarımızı çamurdan kurtaracağız” dedi.
İncesu Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Tahirini, Üçkuyu, Kızılören, Kümeevler, Şeyhşaban, Örenşehir ve İlçe Merkezindeki 3 farklı mahallede parke çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, “ Mayıs itibariyle başladığımız parke çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Söz verdiğimiz, belirlediğimiz her noktada parke yapıyoruz. Bu yıl 250 bin metrekare parke yapacağımızı söylemiştik. Bu sözümüzü tuttuk. Ekiplerimiz, ilçeye kar düşene kadar çalışma yapacak. Sathi kaplaması yapmamız gerek yerleri yaptık bitirdik. İlçe merkezindeki hizmetleri ayırt etmeden kırsal mahallelerimize götürüyoruz. Bugün de bağ evlerinin yoğun olduğu Kümeevler mahallesinde parke çalışması yaptık. Halkımız memnun, biz memnunuz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Kimseyi çamurda bırakmayacağız. İstediğimiz tek şey, halkımızın sabırlı olması. 5 parke serim ekibi ile çalışıyoruz. Her yere yetişmeye çalışıyoruz. Yılsonu gelmeden belirlediğimiz alanlar bitmiş olacak” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.