DOLAR 32,2776 -0.67%
EURO 34,7115 -0.51%
ALTIN 2.410,07-0,51
BITCOIN 1852806-5,03%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan Büyükkılıç:“Dadaloğlu, kardeşliğin ve dayanışmanın en güzel sembolü”

Başkan Büyükkılıç:“Dadaloğlu, kardeşliğin ve dayanışmanın en güzel sembolü”

ABONE OL
Ağustos 21, 2023 10:15
Başkan Büyükkılıç:“Dadaloğlu, kardeşliğin ve dayanışmanın en güzel sembolü”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tomarza Belediyesi 29. Ulusal 19. Uluslararası Dadaloğlu Geleneksel Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Dadaloğlu, yiğitliğin, kardeşliğin ve dayanışmanın en güzel sembolüdür. O açıdan bu tür etkinliklerle sizlerle birlikte oluyoruz, her zaman bir araya gelemesek de sizleri çok seviyoruz. Hep beraber kenetleneceğiz, buraları bereketin, dayanışmanın sembolü olarak göreceğiz ve her zaman siyaset üstü tutacağız” dedi.
Tomarza’nın Dadaloğlu Mahallesi’nde 19 – 20 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Tomarza Belediyesi 19. Uluslararası Dadaloğlu Kültür ve Sanat Şenliklerinin son gününde konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç; kadın kollarını ve protokolü görmekten ziyade birliği, beraberliği gördüğünü belirtirken, “Burada kadın kollarımızı, protokolümüzü görüyorum ama en önemlisi birliğimizi, beraberliğimizi görüyorum ve ay yıldızlı Türk bayrağımızın her zaman sahiplendiği ve savunucusu olan, Avşar ellerimizin güzel insanları Dadaloğlulu kardeşlerim, sizi bağrıma basıyorum. Doğduğum köyde avşar köyü yaylası var. Emmi, bibi, hala, teyze sözleri bizde de kullanılır, bu yörelerin değerlerimize sahip çıkma anlayışı içerisinde yurt edinildiğini paylaşmak istiyorum. Sizler, bayrağımızın ve ezanımızın sigortasısınız. Sizleri ne kadar bağrımıza bassak, hizmetlerimizle buluştursak azdır” ifadelerini kullandı.

‘DADALOĞLU, YİĞİTLİĞİN VE KARDEŞLİĞİN SEMBOLÜDÜR’

Tomarzalı vatandaşlarla her zaman bir araya gelemeseler dahi bu tür etkinliklerle buluştuklarını söyleyen Büyükkılıç, “Dadaloğlu, yiğitliğin, kardeşliğin ve dayanışmanın en güzel sembolüdür. O açıdan bu tür etkinliklerle sizlerle birlikte oluyoruz, her zaman bir araya gelemesek de sizleri çok seviyoruz. Gurbetten gelen kardeşlerimize de ayrıca hürmetlerimi sunuyorum. Hep beraber kenetleneceğiz, buraları bereketin, dayanışmanın sembolü olarak göreceğiz ve her zaman siyaset üstü tutacağız. Bizler de hizmetlerimizi sizlerle buluşturmak suretiyle her zaman katkı sağlayan birileri olarak, doğal hayatın içerisinde yaşayan ve insanlığın komşuluk ilişkilerini geliştiren bir yaklaşım sergilemesine vesile olacağız. O açıdan bizimle beraber çalışan değerli Tomarza Belediye Başkanı’na teşekkür ediyorum. Sizleri seviyoruz, Allah’a şükürler olsun her bir milletvekilimizi görmek ve sizlerle çalışmak hepimiz için sevinç vesilesidir. Kayserimizi, Pınarbaşımızı, Dadaloğlumuzu ve diğer ilçelerimizi daha iyi noktaya taşımak için hep beraber kenetleneceğiz ve çalışacağız” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.