DOLAR 32,4862 0.08%
EURO 34,9160 0.37%
ALTIN 2.438,470,01
BITCOIN 2029079-2,16%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ YAVRU VATAN’DA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ YAVRU VATAN’DA

KKTC Başbakanı Tatar ve 3. Cumhurbaşkanı Eroğlu ile bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı ile protokol imzaladı. BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ YAVRU VATAN’DA Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ulaşım A.Ş.’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Toplu Taşıma Sistemi Reform ve Kurumsallaşma Projesi’nin yürütülmesi kapsamında KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan ile protokol imzaladı. Başkan Büyükkılıç, yavru vatan temasları kapsamında KKTC Başbakanı Ersin Tatar, 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Büyükelçi Ali Murat Başçeri ile de bir araya geldi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:44
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ YAVRU VATAN’DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, KKTC BAŞKANI TATAR’I ZİYARET ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ulaşım A.Ş.’nin yapacağı çalışmalarla ilgili protokolü imzaladıktan sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersin Tatar’ı ziyaret etti. Ziyarette, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak bilgi, birikim ve deneyimleri Yavru Vatan’a da taşımak istediklerini ve bu konuda gerekli çalışmaları yaptıklarını söyleyen Başkan Büyükkılıç, konuşmasına şöyle devam etti : “Burada Ulaştırma Bakanlığımızda yaptığımız iyi niyet anlaşmasıyla Ulaşım Master Planı konusundaki gerekli destekleri ve görüşmelerimizi yaptık. Şimdi de Sayın Başbakanımıza nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Daha öncede kendileri Kayserimize teşrif etmişlerdi. Kayserimizde ağırlamıştık. Onun onuru yaşamıştık. Sağ olsun kendi evimizdeyiz. Biz, Büyükşehir Belediyesi olarak bilgi, birikim ve deneyimimizi ekibimizle birlikte buraya da taşımak istiyoruz ve bu konuda gerekli çalışmalar sürdürüyoruz. Kayseri’nin marka bir şehir olduğunu da anlatan Başkan Büyükkılıç, konuşmasında Kayseri’nin değerlerini anlattı ve Kayseri’nin incisi olan Erciyes’te dört mevsim kayak yapıldığını da belirtti. Başkan Büyükkılıç, ziyaretin sonunda Kayserililerin sevgi ve selamlarını Yavru Vatan’a getirdiğini söyledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.