DOLAR 32,1342 -0.13%
EURO 35,1668 0.02%
ALTIN 2.473,500,24
BITCOIN 21338886,40%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, TOGG’U İNCELEDİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, TOGG’U İNCELEDİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Fatma Şahin ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı zirveye Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç konuşmacı olarak katıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:42
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, TOGG’U İNCELEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi’nde iklim değişikliği ile mücadele kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları anlattı. Başkan Büyükkılıç, yerli ve milli üretim olan Türkiye’nin otomobili TOGG’u inceledi. İklim değişikliğine karşı farkındalığın yaratılacağı, sorunların tartışılacağı ve çözümlerin bulunacağı EKO İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı’nın açılış töreni Ankara ATO Cogresium'da gerçekleşti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Fatma Şahin ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı zirveye Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç konuşmacı olarak katıldı. Büyükşehirlerde yeşil dönüşümün işlendiği, iş dünyası, kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler üniversiteler, uluslararası kuruluşlar ve çok sayıda paydaşın bir araya geldiği zirvede Başkan Büyükkılıç, iklim değişikliği ile mücadele kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.