DOLAR 32,3928 -0.15%
EURO 34,7938 0.13%
ALTIN 2.435,50-0,12
BITCOIN 2020122-2,56%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN TALAS’A YENİ KÜTÜPHANE

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN TALAS’A YENİ KÜTÜPHANE

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Talas ilçesinde 300 kişi kapasiteli, 10 bin kitabın yer alacağı yeni kütüphane yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Büyükkılıç, “Biz gençlerimiz için varız. Öğrenci dostu başkanları olarak her zaman onların yanındayız” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:04
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN TALAS’A YENİ KÜTÜPHANE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın okuyan ve okutan şehir Kayseri’yi kütüphaneler şehri yapma gayreti sürerken, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas ilçesi, Mevlana Mahallesi, Elçibey Caddesi’nde 300 kişi kapasiteli, 10 bin basılı kitabın, 22 bin e-kitabın yer alacağı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kütüphanesi’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kütüphane hazırlıklarını yerinde inceleyen Başkan Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü’den son durum hakkında bilgiler aldı.

Burada açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, “Üniversite öğrencilerimizin yoğun olduğu Talas’tayız. Şirin, gelişmekte olan Talas’ımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek ve taleplerini yerine getirmek amacıyla burada bir kütüphane ortamı oluşturuyoruz” dedi.

Yakın zamanda kütüphaneyi vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirten Büyükkılıç, “Çalışmalarımız hızla devam ediyor, burada hak sahibi, öğrenci dostu Abdulkadir Kömürcü dostumuza anlayışı ve desteği için teşekkür ediyoruz. Hızlı bir gayret ile Ramazan ayından önce 20-25 gün içerisinde hayata geçireceğiz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.