DOLAR 32,4717 0.09%
EURO 34,8854 0.37%
ALTIN 2.432,09-0,26
BITCOIN 2020596-2,67%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN “MİLLET BAHÇESİ” MÜJDESİ

Başkan Büyükkılıç, açıklamasının devamında Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde yeni bir Tıp Fakültesi kurulucağını da ifade ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize armağan ettiği Şehir Hastanesi için bir kez daha teşekkür ediyorum. Buradan seneye inşallah bu hastanemizde Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı Tıp Fakültesi geçeceğini müjdelemek isterim” diye konuştu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en büyük projesi olan Hava İkmal Millet Bahçesi’nin ihalesinin onaylanmasının önemli bir aşama olduğunu dile getiren Başkan Büyükkılıç, şöyle konuştu:

“Bayram arefesinde değişik müjdelerle Kayserili hemşehrilerimizle buluşmayı çok arzu ediyoruz. O açıdan geçen sene Ankara’ya sürekli gidip geldik. Sürekli bakanlıklarımızla görüşmelerimizi yapmıştık. Şükürler olsun bu senede meyvelerini almaya başladık. Kayseri kamuoyunda konuşulan ‘Kayseri’ye kamu yatırımlar arzu edilen seviyede değil’ diye nitelendirilen süreçte kamu yatırımları ‘Kayserimize gelmeye başladı’ yaklaşımının gündeme geleceği kanaatindeyim. Şu anda Hava Millet Bahçesi ile ilgili ihalenin onaylandığını buradan paylaşarak, bu müjdeyi vermek istiyorum. Ayrıca Kayserimize yapılan yatırımlarında göz ardı edilmeyecek boyutta olduğunu da bir kez daha hatırlatıyorum”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.