DOLAR 32,3793 -0.19%
EURO 34,7871 0.12%
ALTIN 2.432,70-0,23
BITCOIN 2017816-2,32%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN İNCESU ÇIKARMASI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, beraberindeki bürokratlarla birlikte üzüm festivalleri, tarihi yapıları ve kazı çalışmaları ile son zamanlarda yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken İncesu ilçesinde yatırım toplantısı yaptı, vatandaşlarla bir araya geldi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dayanışma içerisinde birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergileyen Başkan Büyükkılıç, 2022 yılında da ilçe ziyaretlerini sürdürüp, ilçe sakinleri ile kucaklaşmaya devam ediyor.

Adeta koltuğunda hiç oturmayan, merkezden ilçelere kadar tüm Kayserililerle iç içe olan Büyükkılıç, İncesu ilçesinde yatırım toplantısı yaptı, vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçe sakinlerinin talep ve önerilerini yerinde dinleyerek, ilçe belediye başkanları ve muhtarlarla istişare toplantıları yapan Başkan Büyükkılıç, bu ziyaretler kapsamında İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ve ekibiyle toplantı gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın İncesu Belediyesi’nde gerçekleştirdiği yatırım istişare toplantısına, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, AK Parti İncesu İlçe Başkanı Hamit Korkmaz, cumhur ittifakı meclis üyeleri, Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Şeref Bahçecioğlu, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ali Süslü ve KASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir katıldı.

2021 yılını değerlendiren, 2022 yılında yapılacak olan proje ve hizmetleri masaya yatıran Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Çok verimli, çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak yatırımlara en çok pay ayıran 30 belediye içinde, büyükşehir bağlamında birinci sırada yer aldık. 2022’de de bir mazeret üretmeden şartlarımızı en verimli, en güzel şekilde değerlendirerek, 16 ilçemizi bağrımıza basarak, yapacağımız çalışmaları birlikte istişare ederek, kaynaklarımızı imkânlarımızı verimli ve öncelik arşeden konulara ayırarak hareket etmek suretiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.