DOLAR 32,4595 0.08%
EURO 34,7603 -0.19%
ALTIN 2.425,97-0,36
BITCOIN 20656701,70%
Kayseri
20°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN İLÇELERDE “MMT” UYARISI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN İLÇELERDE “MMT” UYARISI

Sarız ve Akkışla ilçelerini ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, Maske-Mesafe-Temizlik kuralına dikkat edilmesini istedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:46
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN İLÇELERDE “MMT” UYARISI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu kez de Sarız ve Akkışla ilçelerini ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, ilçe sakinlerine rehavet uyarısı yaparak MMT olarak adlandırdığı Maske-Mesafe-Temizlik kuralının önemini vurguladı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilk ziyaretini Sarız’a yaptı. Sarız’da önce Sarız Belediye Başkanı ile esnafları ziyaret etti ve hayırlı işler temennisinde bulundu. Daha sonra da ilçe belediyesinde Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak’ı ziyaret etti.  Ziyaretinde, koronavirüs sürecindeki kuralların Sarız’da mümkün derecede uyulduğunu gözlemlediğini söyleyen Başkan Memduh Büyükkılıç, “Çok şükür geçiş bölgesi olmasına rağmen bu bölgede bir vaka tespit edilmedi. Yurt içinden ve yurt dışından gelen misafirlerimiz oldu. Ama buradan değerli başkanımızın gerekli duyarlılığı göstererek, kontrollü davranması, önlemler alınması, sıkıntıya sebep olmadı. O açıdan ben değerli başkanımıza, başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize ve sağ duyulu vatanına, milletine, devletine bağlı Sarız’ımızda yaşayan değerli  vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Kurallara uymaya özen göstermenin çok önemli olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç, uyulmadığı takdirde koronavirüs vakalarının bir anda fazlalaşabileceğini kaydetti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.