DOLAR 32,4245 -0.16%
EURO 34,8726 0.14%
ALTIN 2.432,09-0,25
BITCOIN %
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN ARGINCIK’TA ASFALT İNCELEMESİ

TRAFİK KURALLARINA UYALIM, AŞIRI SÜRAT YAPMAYALIM” Kayseri’deki yolları iyileştirip, güzelleştirince vatandaşların sürat yaptıklarını gözlemlediklerini aktaran Başkan Büyükkılıç, “Trafik kurallarına uyalım, aşırı sürat yapmayalım ve daha sonra da sıkıntıya girmeyelim. Sevincimiz kursağımızda kalmasın.” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çok aşırı yıpranmışlığın verdiği sıkıntı ile araçların şoförleri sürekli şikayet ediyorlardı. Biz buranın asfaltını frezeleyip yenilemiş olduk. Yaklaşık iki gidiş, iki geliş 4 kilometrelik bir yol. 5 bin tonluk bir asfalt uygulaması yapılmış oldu. Hal istikametinden, şehir merkezi geliş yönünde tahrip olan bin 800 metre uzunluğundaki yol şeritinin zemin iyileştirilmesi ile birlikte KASKİ tarafından içme suyu hattı da yenilendi, yağmur suyu giderleri tamamlandı ve altyapı sorunları giderildi. Havai elektrik hatlarımızı da yerin altına almak suretiyle de ayrıca altyapı hizmetlerinin kalitesini arttırmış olduk. Elektrik Şirketimize, KASKİ’mize ve yan kuruluşlarımıza teşekkür ederim. Yolumuzun iyileştirme bedeli 2 milyon TL. Şehrimize, bölgemize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Emeği geçen mesai arkadaşlarıma, kardeşlerime teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah kaza bela vermesin diliyorum

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.